Новини

«Муніципальна картка ужгородця»: як, коли, хто і для чого може її отримати

20 Вересня 2024 76

Ужгородська міська рада почала видачу пільгових транспортних карток «Муніципальна картка ужгородця». Це транспортна картка для пільгової категорії населення міста, — пояснив Varosh заступник міського голови, керуючий справами виконкому Ужгородської міськради Василь Пинзеник.

З його слів, наразі в місті близько 40 тисяч людей можуть її отримати.

Kartka Uzhhorodcja4

— В майбутньому, по мірі розвитку проєкту ми будемо підключати до неї й інші соціальні послуги, — сказав Василь Пинзеник.

Нагадаємо, в Ужгороді почали впроваджувати автоматизовану систему обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. Для цього передбачено пільгові, учнівські, службові та загальні муніципальні картки ужгородця. Учнівські картки будуть реалізовуватися з жовтня, вони одночасно замінять учнівський квиток.

Kartka

Загальні транспортні картки можна буде придбати після того, як транспорт міста буде забезпечено необхідним обладнанням. В автобусах КП «Ужгородський муніципальний транспорт» послуга повноцінно запрацює із початку 2025 року, коли завершать процес встановлення обладнання, у приватних перевізників – із середини 2025 року.

— В Ужгороді буде відкрито офіс представника оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду, де будуть реалізовуватися абонементи та платні картки для інших категорій ужгородців.

Kartka Uzhhorodcja

Для видачі пільгової муніципальної картки ужгородців приймають виключно за попереднім записом, з 9 до 12 та з 13 до 16-ї години, крім випадків, коли є повітряна тривога.

Зоряна Попович, Varosh

Фото Ужгородської міськради 

Не пропускайте цікаве з життя Закарпаття! Читайте більше в наших соцмережах — Facebook та Instagram.

0 #
# автобуси # Василь Пинзеник # громадський транспорт # КП «Ужгородський муніципальний транспорт» # Муніципальна картка ужгородця # новини Varosh # Ужгородська міська рада # ЦНАП # ЦНАП Ужгород