Черговий майстер-клас з вегетаріанської кухні пройде в Ужгороді цієї неділі.
"Ми вирішили навчити наших учасників чомусь особливому перед Пасхою, щоб вони могли здивувати гостей на свята. А також розвіяти міф, що італійська лазанья може бути тільки з м’ясним фаршем. Ми запропонуємо варіант, який зачарує всіх", – говорить Тетяна Жовківська, яка цього разу буде проводити заняття.
Також учасники навчаться готувати французький класичний соус бешамель, який використовується в багатьох стравах європейської кухні, а не лише до лазаньї.
На десерт учасники приготують смачний і легкий у приготуванні пиріг з фруктів.
"Здавалося, де взяти весною свіжі фрукти, але зараз у багатьох морозильні камери забиті минулорічною заморозкою літніх ягід, в той час, як на носі вже свіжий сезон, і не знаєш куди подіти все те добро. Ми знайдемо йому чудове і смачне застосування", – інтригує Тетяна.
Зареєструватися можна до суботи (4-го квітня) за телефоном 050 714 70 70 (Тетяна). Реєстрація обовязкова.
Майстер-клас пройде в неділю (5 квітня) в кафе "Карамелька", що за адресою вул. Швабська, 58.
Організаційний збір – 20 грн.
Varosh