Новини

Лоліта в Мукачеві: повернення додому

26 Лютого 2013 3 491

Нещодавно, вперше після народження, співачка навідалася на рідну вулицю та відшукала будинок батьків за підказками мами.

Сталося це неочікувано для самої Лоліти, а надто для мукачівців у неділю, 24 лютого – наступного дня після концерту в Ужгороді. Близько 14.00 автобус співачки в’їхав у місто під супроводом ДАІ.

Ціль була одна – відшукати колишню вулицю Чепаєва (нині імені М.Драгоманова) та будинок №41.

Саме в ньому жили батьки Лоліти, коли та народилася, та покинули його, переїхавши до Берегова, коли співачці виповнився лише рочок. «Ми були єдиною російськомовною родиною на вулиці. Усі решта – переважно угорці», – зазначила Лоліта нам, стоячи перед воротами та заглядаючи на подвір’я, де ймовірно пробувала робити перші кроки. На жаль, на дзвінки у двері ніхто не відповідав, тому гості так і не вдалося потрапити до себе додому.

Лоліта постійно телефонувала мамі, аби та поділилася спогадами про це місце, зокрема про сад, який тоді був неймовірно великий.

У якийсь момент, очевидно, впізнавши зірку, до неї почали збігатися сусіди, у тому числі ті, хто бачив її ще зовсім маленькою. Усе почалося з спогадів та автографів, а закінчилося майже рідними обіймами, запрошенням на каву та врученням традиційних закарпатських презентів. Спантеличена зірка все ж прийняла у якості подарунку півтора літри домашнього вина та закарпатський коньяк.

Після цього співачка ще близько години гуляла центральною вулицею міста, фотографувалась з перехожими, знімала для себе на згадку та розхвалювала Мукачево: «Неймовірної краси місто, справжня Європа».

Наостанок Лоліта потерла ґудзика Сажотрусу та загадала бажання. Можливо, щоб повернутися додому ще раз…

Varosh.com.ua

0 #