Культура

Ужгородці зняли відео у закинутому кінотеатрі “Ужгород”

11 Червня 2014 11 003

Матеріал хлопці відзняли цього понеділка, 9 червня і вже сьогодні змонтували його та опублікували у мережі.

— Ми часто любимо відвідувати такі будівлі — старі, занедбані, історичні та недоступні для людей. А цей кінотеатр якраз не входить до списку простих. І ми хотіли показати людям, що ж саме знаходиться за цими закритими дверми. Наскільки місце, що було багатолюдним, в один момент просто закрилося від людей. 

Я часто відвідую покази фільмів в сучасних кінотеатрах, таких як "Доміон", "5 елемент", тощо. І чомусь завжди згадую саме кінотеатр "Ужгород". Там була своя атмосфера — радянська архітектура, досить старе та вінтажне зображення кінофільмів. А також там були найдешевші квитки — всього 5 гривень. 

Ми очікували побачити там значно менше. Колись всі відвідувачі, у тому числі і ми, могли роздивитися лише вестибюль і кінозал. Зараз же ми побачили і проекторну, і різні кабінети кінотеатру, і завіси за головним екраном.

Коли ми йшли знімати у кінотеатр, то навіть не знали, що на нас там чекає, але усі ми вже маємо досвід роботи у подібних ситуаціях, тому адекватно поводимось при будь-яких непередбачуваних обставинах. Що ж до відео, то ми не знали, що там побачимо, тому імпровізували під час знімального процесу, — розповідають автори відео.

Varosh

0 #