Життя

Кінотеатр “Доміон”: друге дихання з 3D

4 Січня 2014 9 418

Після невеликої паузи на реконструкцію, кінотеатр "Доміон" в Ужгороді все ж стане майданчиком для кіно-івентів, прем’єрних переглядів та знайомства з актуальними стрічками. У це важко повірити, адже містяни досі могли дивитися нові фільми хіба у Мукачеві чи Львові.

Якщо говорити про оновлення обладнання, то у кінозалі зараз новий проектор, який показуватиме кіно на сучасному металізованому екрані. Тут використовуватимуть затребувану 3D-технологію з активною поляризацією Future Cinema та окуляри кругової поляризації, які, на відміну від багатьох побратимів, не є активними і з будь-якого місця у залі, де б не знаходився глядач, вони надають повний ефект 3D. Оновилося і програмне забезпечення звукової системи.

Що стосується посадкових місць – змінився кут їхнього нахилу, для того, щоб глядачі не заважали один одному. Додалося 115 нових зручних крісел у центрі зали. Залишилося кілька старих рядів позаду і перед екраном, які дуже рідко використовуються. 

Кінотеатр йтиме в ногу з часом і слідкуватиме за всеукраїнськими прем’єрами. Щотижня репертуар буде поповнюватися новими актуальними стрічками, які виходять на великий екран.

Вартість квитка на денні сеанси становитиме переважно 25 грн., що стосується найдорожчих квитків для відвідин кінозалу – вони припадатимуть на вечірні пізні сеанси, їх ціна сягатиме максимум 45 грн.

Керівництво кінотеатру започатковує ряд соціальних програм. В "Доміоні" планують запровадити студентські години, орієнтовно з 15:00 до 18:00, під час яких, для всіх, хто навчається у вищих учбових закладах, діятимуть спеціальні знижки до 50%. Так само діятиме програма лояльності для пенсіонерів, котрі зможуть відвідувати кінотеатр у будні дні зі знижкою.

Що ще приємно – у залі суттєво змінилася система опалення, можна спокійно переглядати кіно за комфортної температури.

Раніше концепція діяльності закладу "Доміон" була розділена ще на кілька гілок – бар, ресторан, бістро та нічний клуб, проте зараз керівництво націлене на те, щоб зробити в Ужгороді стабільний кінотеатр, що працюватиме кожного дня.

Олександр Кіпа, Varosh

Фото: Микола Романовський

0 #