Новини

В Ужгороді відзначать Міжнародний день йоги безкоштовним майстер-класом

16 Червня 2015 1 462

Учасники зможуть спробувати різноманітні асани (положення в йозі), які позитивно впливають на здоров'я людини. Вивчать комплекс вправ, який зможуть щодня застосовувати вдома самотужки. А також познайомляться з ефективною дихальною практикою, яка наповнює тіло киснем та спокоем.

– Заняття пройде на природі, в Боздоському парку, для того, щоб легені ще більше наповнилися свіжим повітрям та ефект від заняття був максимальним. Ну і помістилися всі охочі долучитися до йоги, – говорить інструктор з йоги Людмила.

Зустріч гостей біля центрального входу в парк о 9.30 в суботу, 20-го червня. З собою мати каремат або коврик для занять, та зручний одяг, що не обмежує рухи.

Аби на занятті не надокучали комарі, будуть використовувати спеціальний ароматичний засіб для відлякування комах.

Реєстрація та детальна іформація за телефоном: 095 891 30 59, Людмила, інструктор з хатха-йоги.

Заняття безкоштовне. Без обмежень у досвіді та віці.

Також слідкуйте за подями в групі у vk.com.


Довідково:

Міжнародним днем йоги проголошено 21 червня на Генеральній асамблеї ООН. За таке рішення проголосувало рекордна кількість країн-учасниць – 175.

За словами Генсека ООН: "Ми привертаємо максимальну увагу до всесторонньої користі цієї давньої практики на здоров’я та щастя людини в нашому сучасниму світі".

Також наголошено, що йога здатна не тільки покращити фізичний стан людини, але і згуртувати суспільсво та допомагає виховувати взаємоповагу, а також долати стрес в екстремальних ситуаціях.

Varosh

0 #