Новини

Театр ляльок “Бавка” пішов на канікули

1 Липня 2013 1 729

У неділю, 30 червня, Закарпатський обласний театр ляльок "Бавка" закрив театральний сезон. На завершення лялькарі показали свою останню прем’єру – казку "Попелюшка" у постановці головного режисера Наталі Орєшникової.

А після вистави керівництво театру разом із журналістським клубом «Театрал» підбило підсумки театрального сезону, який для "Бавки" виявився зовсім непростим. Досить згадати тривалі перипетії довкола закриття глядацької сцени, через що колектив змушений був розпочинати сезон у чужому приміщенні.

Змінився і керівник театру цього року (ним став Мирослав Петій), що внесло свої корективи у життя "Бавки". Були й нагороди на міжнародних фестивалях (Казахстан, Туреччина, Болгарія) і чудовий спектакль білоруського режисера Олега Жюгжди "Тричі славний розбійник Пинтя", що отримав обласну премію братів Шерегіїв.

Наступний сезон лялькарі відкривають вже у вересні. І одразу прем’єрою – спектаклем "Як їжак і дітвора рятувала гусеня", в якій у ролі режисера вперше дебютуватиме акторка Лариса Кравчик.

Varosh.com.ua

0 #