Новини

Спа-день від “Razom”: як це було

30 Квітня 2015 1 930

Днями відбувся другий воркшоп від "Razom" SPA DAY&SCRUB MAKING WORKSHOP в етно-велнес комплексі "Унгварський".

Білі халати, атмосфера релаксу та спокою, смачні аромати, жіночі розмови, детокс-вода та смачний чай – все це було на воркшопі, але про все по черзі.

Спочатку дівчата-адміністратори оздоровчого центру провели екскурсію кабінетами, знайомлюючи учасниць воркшопу із процедурами, які там проводяться. Після екскурсії всі учасниці випробували на собі переваги та особливості стоун-масажу (масаж камінцями), масажу трав’яними мішечками, душу Шарко, перлинної ванни (масаж пухирцями повітря), масажу обличчя.

Під наглядом професійного косметолога центру дівчата власноруч створили скраб для тіла, вибравши із запропонованих інгредієнтів ту комбінацію, яка ідеально підійде саме для їхньої шкіри.

Після оздоровчих процедур та створення скрабів учасниці пішли до лазні, де спеціаліст провів невеличку лекцію про те, як лазня впливає на організм, як правильно "паритися", що можна їсти і пити у лазні, провів майстер-клас із "биття віником", пригостив карпатським чаєм із шипшини. Крім цього, дівчата відвідали соляну кімнату, поплавали у басейні зі мінеральною водою, випробували власноруч створений скраб, отримали в подарунок скраби для губ, а із них двоє виграли сертифікати на стоун-масаж та відвідування соляної кімнати від комплексу "Унгварський".

Другий воркшоп від "Razom" став більш масштабним і насиченим, ніж перший, однак організатори на цьому не зупинятимуться – стежте за новинами у спільнотах facebook та vk.

Varosh

Фото: Олександра Шульга

0 #