Новини

Письменники зі Львова презентують в Ужгороді нові книжки

18 Вересня 2013 2 768

У четвер, 26 вересня, о 17.00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться зустріч з відомими українськими письменниками Василем Габором та Галиною Пагутяк.

Перший є уродженцем села Олександрівка на Хустщині, але вже довгі роки проживає у Львові. Василь Габор є упорядником авторської серії "Приватна колекція", яка виходить у львівському видавництві "Піраміда".

В Ужгороді наш земляк презентуватиме новинки, які вийшли в цій серії. Зокрема, і дві останні книжки Шевченківської лауреатки Галини Пагутяк – вибраних творів "Записки білого пташка" та "Кожен день інший" (письменницький щоденник). Василь Габор представить свої власні книжки – новели "Книгу екзотичних снів і реальних подій", есеїстику "Про що думає людина?" та краєзнавче дослідження про рідне село "Моє Шандрово".

Окрім того, буде презентовано роман "Дерево Дірака" Сергія Степи, який видано у серії "Приватна колекція". До слова, це перша окрема книжка закарпатського автора, що побачила світ у цій престижній серії.

0 #