Культура

Концерти осені: Ані Лорак, Табаков, ВВ та інші

30 Вересня 2013 4 546

Вчора у Берегові на фестивалі Beregfest виступила Тіна Кароль, а попереду ще кілька зіркових виступів чекає на Ужгород та Закарпаття цієї осені.

Singleton та Sergey Cane виступлять у нічному клубі "Фантом" 4 жовтня, себто, вже цієї п’ятниці. Англомовний indie-rock гурт Singleton, переможець фестивалю Eurock Marathon у Берліні, вперше виступить в Ужгороді.

Завдяки красивому, чуттєвому та емоційному жіночому вокалу, потужному звуку і мелодійності, Singleton визнані одними з кращих інді-рокерів в Україні. І перше місце у щорічному великому змаганні серед 252 європейських молодих колективів Eurock Marathon Festival довело, що не лише в нашій країні.

(Концерт відмінено) 18 жовтня у драмтеатрі на сцену вийде переможець шоу "Голос країни 2" Павло Табаков. Власне, з Ужгорода він і розпочне свій тур, у якому презентує новий альбом "Мій світ", а також власний гурт.

Альбом Павла Табакова, у підтримку якого відбудеться однойменний тур, вийшов у березні цього року – під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою співак підписав після перемоги у телепроекті "Голос країни-2".

"Мій світ" – це п’ятий за рахунком компакт-диск виконавця. Днями артист презентував кліп на сингл з нового альбому "Дякую небесам". Тур Павла Табакова охопить 11 міст України – Ужгород, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький, Житомир, Вінниця, Києв та рідний співаку Львів.

Виступ гурту O.Torvald у нічному клубі Фантом запланований на 25 жовтня. O.Torvald – український рок-гурт заснований в 2005 році. За час існування гурту музиканти видали чотири платівки: "O.Torvald" (2008), "В Тобі" (2011), "Акустичний" (2012), "Примат" (2012), та один ЕР – "Використовуй нас" (2012); зняли 12 офіційних відеокліпів. O.Torvald регулярно виступає в якості хедлайнера на найбільших рок-фестивалях країни.

19 листопада на сцену драмтеатру вийде Ані Лорак. Співачка завітає на Закарпаття у рамках всеукраїнського туру, графік якого поки остаточно невідомий, але організатори обіцяють, що він охопить всю Україну.

Починається тур 29 вересня. Ані Лорак презентує фанами 2-годинну програму "Обійми мене": на концерті прозвучать, як відомі хіти співачки, так і абсолютно нові пісні, які увійдуть до нового альбому артистки, який вона планує презентувати вже наступного року.

Воплі Відоплясова приїдуть до Ужгорода 30 листопада. Кілька місяців тому вони "дали жару у Мукачеві". Сподіваємося, що й на Ужгород запалу вистачить. Адже, музиканти презентуватимуть новий альбом "Чудовий світ".

Воплі кажуть, що слід чекати на концертах найбільший за всю історію склад колективу, 20 концертів по містам України, нові пісні та нове аранжування старих хітів, нову сценографію, світло та звук.

Відкриє, сподіваємося серію, зимових концертів, виступ Сергія Бабкіна в Ужгороді, 17 грудня. Але це вже інша історія.

Varosh

0 #