Новини

The Maneken в Panorama by Kashtan: Ужгород готовий повторити усе знову

2 Вересня 2013 2 919

Очікування від другого приїзду артиста у закарпатських тусовщиків та поціновувачів якісної музики просто зашкалюють.

Усе через минулий візит фронтмена гурту The Maneken річної давності, спогади про який досі неймовірно виразні та емоційно сильні.

— В этот раз будут песни из нового альбома, а также лучшее, что было написано в двух предыдущих альбомах. Порадую несколькими ремиксами, которые я сделал для других исполнителей, — розповів ексклюзивно нам Євген Філатов, який власне і "ховається" за неймом The Maneken.

Альбом Portrait презентували 2 квітня на понад 60 онлайн-майданчиках, а також на CD та вінілі. До нього увійшло 10 композицій: 9 англійською мовою і одна — російською. Автором усієї англомовної лірики є друг Євгена Філатова Чарлі Стедлер – відомий режисер, який зняв фільм "Дохла риба" з Гарі Олдманом.

Про підготовку 3-го альбому та свої творчі пориви артист розповів нам напередодні першого виступу в Ужгороді в ексклюзивне інтерв’ю: Євген Філатов: "Я дизайнер музичного одягу, який одягаю раз у рік на манекени".

Цього разу ми також постараємося розпитати Євгена щось цікавеньке про музику, зокрема українську, артистів, проекти, а ви поки готуйтесь до вечірки: замовляйте квитки (попереднє замовлення — 70 грн., на вході — 80) та столики за телефоном 050 432 0 500

Побачимось там)

Varosh

0 #