Новини

В Ужгороді проведуть “Вечір гонгів”

14 Квітня 2013 2 294

Відбудеться він 18 квітня. Гратиме на ньому майстер з Литви, Віреніус Андріяускас.

Звучатимуть гонги, тібетські чаші, варган, калімба, язичковий барабан (am drum), діджеріду, окаріна та інші цікаві інструменти.

Довідково:

Гонг-сессії є досить популярними у Європі, але для України все ще лишаються невідомими. Цей процес ще називають "Купанння у звуках Гонгу" — це тривалий та глибокий звуковий масаж, який налаштовує ментальне, емоційне та фізичне тіло в абсолютний резонанс.

Древні мудреці вважали, що звук металічного диску передає людині універсальну життєву енергію, гармонізує її тіло та душу, звільняє від страху смерті, повертачи до радісного світосприйняття. Вважалось, що звуки гонгу входять у резонанс з усіма органами, лікують їх та сприяють регенерації клітин організму.

Звуки перших ударів у Гонг дають змогу звільнитися від стану постійного контролю, напруги, стресових думок.

Негативні емоції та постійний хаос зупиняються, зникає внутрішне протистояння власному супер-его, налаштовуються первинні вібрації всього тіла та внутрішніх органів, настає гармонія та внутрішній спокій. Звуки Гонгу пронизують усі наші клітинки, звільняють від стресів та заново заряждають розум, тіло і душу новою енергією.

Більш детальна інформація про майстра та інструменти, а також фото на сайті http://www.gongai.eu/galerija.html

Місце та час за посиланням

0 #