Ідеї

Вписатися на ніч. Гід хостелами Ужгорода | Частина ІІ

19 Жовтня 2017 2 864

Продовжує цикл матеріалів про недорогі готелі Ужгорода. У кожному з них ми провели щонайменше одну ніч і змогли оцінити їхні мінуси та переваги.


Першу частину читайте за посиланням.


Freedom

вул. Собранецька, 7

Хостел з такою сміливою назвою розташований в п’яти хвилинах пішки від вулиці Корзо. Але здогадатися, що в цьому великому приватному будинку є готель не надто просто. Видовище скоріш нагадує великий будівельний майданчик. Перший поверх приміщення переживає ремонт, але в самому хостелі все нове і придатне для проживання.

Тут є один санвузол, великий диван з телевізором та невеличка кухня. Для курців є веранда, проте вона розташована на поверх нижче від самих номерів і до неї доведеться спуститися сходами. До речі, сходи в хостелі неймовірно небезпечні, не мають перил і страх зламати шию може виявитися сильніше бажання курити.

Адміністрація костелу дуже привітна і в разі особливих потреб (мені потрібно було дуже рано виїжджати) може піти назустріч.

Для різних потреб за кілька кроків від костелу є цілодобовий продуктовий магазин.


Плюси:

+ Зручне розташування
+ Великий диван у загальній кімнаті + телевізор
+ У номері мешкає не більше чотирьох осіб

Мінуси:

– У будівлі хостелу йде ремонт
– Приміщення має тільки одну працюючу вбиральню
– Небезпечні сходи


Оцінка Booking.com 9.2

Наша оцінка: 7
Комфорт 6 з 10
Сервіс 7 з 10
Розташування 8 з 10

Вартість: 130 грн за ліжко у номері на чотири особи.

Krone Hostel

вул. Підгірна, 17

Сюди недалеко йти від центру та поруч є супермаркет. Але оригінальність цього хостелу у наявності… перукарні. Якщо вам терміново треба зробити зачіску, то вас з радістю запишуть до стиліста.

У найдешевших номерах хостелу по десять спальних місць, тобто по п’ять двоповерхових ліжок. Матраци вже трохи продавлені, але спати можна.

Невеличка кухня та дві душевих кімнати розташовані на горішньому поверсі, куди ведуть надзвичайно вузькі східці і йти ними після душу може бути трохи небезпечно.

З приємних несподіванок – усього за 20 гривень тут можна скористатися послугами пральної машини. Кілька годин – і ваші речі будуть випрані та висушені.

Помітний мінус – у хостелі дві кімнати на десять ліжок і розташовані вони одна за одною. Якщо ви повертатиметесь до хостелу вночі – можете розбудити два десятки сусідів.


Плюси:

+ Пральна машина
+ Шкафчики-локери
+ Гарне розташування

Мінуси:

– Вузькі східці
– Треба підійматися до душевої кімнати
– Десять чоловік у загальній кімнаті

Оцінка Booking.com 8.6

Наша оцінка: 7.6
Комфорт 6 з 10
Сервіс 8 з 10
Розташування 9 з 10


Вартість: 110 грн за ліжко у номері на десять осіб

Beliy Kakadu

вул. Грушевського, 2

Той самий випадок, коли відгук на хостел пишеш довше, ніж перебуваєш у ньому. Хоча на початку статті і вказано, що в кожному хостелі ми прожили не менше доби, «Білий какаду» – неприємний виняток.

Коли я прийшов до цього хостелу, на місці не було адміністраторів і мене попросили почекати. «Хостел» виявився душною кімнаткою з ліжками, розташований буквально через двері від ресторану «ТрактирЪ Белый какаду» (так, там твердий знак). У самому закладі було темно і не надто чисто. Привіт з 90-х років із більярдом у приміщенні. Скориставшись відсутністю адміністраторів я вирішив піти. Можливо, цей антураж є «фішкою» закладу, але не для мене. Ми утримаємось від оцінки.

Оцінка Booking.com 9,3

Наша оцінка: не беремось оцінювати

Вартість: 110 грн за ліжко у загальному номері

Роман Губа, Varosh

0 #