Новини

The HARDKISS зняти кліп у Криму на пісню “Stones”

23 Квітня 2014 4 263

Зйомки проходили минулого року неподалік від Коктебелю, де гурт брав участь у Koktebel Jazz Festival.

"Stones" – пісня-легенда про мудреців, які не витримавши дурості людей перетворилися на камені, – розповідає фронтвумент гурту Юлія Саніна. – Люди народжуються і вмирають, люблять і воюють, будують і руйнують, а природа терпляче мовчить і спостерігає… До пори до часу".

Режисером і оператором відео виступив креативний продюсер групи Вал Бебко, другим оператором – відомий український фотограф Роман Пашковський. У кліпі використано кадри німого українського кіно "Хліб" (реж. Микола Шпиківський, 1929 р.) і "Джальма " (реж. Арнольд Кордюм, 1928 р.), надані Національним центром Олександра Довженка.

"Хотілося показати учасників групи в образах, які ми навряд коли-небудь використовуємо для сцени, – розповідає стиліст Слава Чайка. – Юлія Саніна до цієї роботи ніколи не з’являлася в нюдовому мейк-апі. Всьому свій час і місце, а для треку "Stones" потрібні були образи натуральні і природні, які б гармонійно поєднувалися з навколишньою стихією".

"Наша команда переживала зйомки в різних умовах, але вперше ми мали справу з дикою природою, тим більше, з таким містичним місцем , – продовжує розповідь Юлія Саніна. – Знімати в горах виявилося набагато важче фізично, ніж ми уявляли. Перші два дні зйомок були найважчими – природа ніби придивлялася до нас і нашої ідеї, але коли схвалила її – процес пішов легко і невимушено".

0 #