Ідеї

EuroProgect UA: як правильно заощаджувати на обігріві оселі взимку

23 Жовтня 2017 3 497

Минулого року на Закарпатті розпочала роботу нова компанія – EuroProgect UA – ексклюзивний імпортер в Україні продукції італійських фабрик «Palladio» та «Laminox». Фірма постачає твердопаливні котли, печі та каміни, а також термобойлери на сонячних батареях.

Ми поспілкувалися із засновником компанії Олександом Яро та дізналися як правильно заощаджувати на обігріві оселі взимку.

– Ми є інформаційно-консультаційним центром, який надає консультації про те як правильно обирати та користуватися альтернативними видами опалення – котлами, печами. А також єдиний в Україні представник та імпортер двох італійських компаній, які на італійському ринку вже понад 50 років – «Palladio» та «Laminox». Вироби цих брендів абсолютно ексклюзивні – кожен з них робитись власноруч. Можна втілити у реальність будь-які задуми клієнта. Котли цих компаній також можна придбати лише у Франції, Іспанії, Німеччині, а відтепер і в Україні, – розповідає Олександр.

Кожним каміном, придбаним у EuroProgect UA, можна керувати на відстані з будь-якого смартфону – програмувати його, запускати, вимикати. Каміни не потребують щогодинного нагляду, до них достатньо підійти один раз на добу або дві.

– Наші каміни можна встановлювати починаючи від офісів і до квартир, вони не потребують центральних димарів. Вони турбовані як звичайні газові котли. Тобто, це є мобільний обігріваючий засіб. Його можна поставити на терасу, без димаря грітися, в квартирі, в офісі, ресторані. Головне, аби був зроблений отвір в стіні на вулицю діаметром 8 сантиметрів. Та й ззовні будинку фасад не шкодиться, адже заглушки декоративні та акуратні, – кажуть у EuroProgect UA.

Також тут можна придбати каміни, які ставляться у котельні та можуть обігрівати величезні площі. Вони працюють на пелетах та дровах, а також на залишках від грецьких горіхів та кісточках від будь-яких фруктових.

– У нас є пропозиції від економ-варіанту та преміум. Кольори – будь-які за бажанням клієнта, матеріали – також. Все це ми обговорюємо із замовником та завжди намагаємося підібрати бездоганний варіант як з точки зору обігріву, так і відповідно до декору в оселі. Навіть до того, що на каміні можуть бути ваші авторські зображення, написи, картини.

Після купівлі товару є гарантійне сервісне обслуговування, а також супроводжуюче обслуговування. Компанія закуповує для своїх клієнтів пелети у потрібній кількості та відповідної якості. Один раз на рік проводиться перевірка печі. Протягом двох років заміна деталей за рахунок фабрики. Також є безкоштовна послуга зі зберігання пелет на спеціалізованому складі.

– Ми гарантуємо, що ви почнете економити власні кошти, встановивши альтернативне опалення, вже з першого місяця, – каже Олександр.

Наразі продукція є в Мукачеві, Іршаві, Ужгороді, Львові, Шепетівці, Дубно, Києві, Кропивницькому та Одесі.

Контакти:

На правах реклами

0 #