Життя

Meat&Meet: рестобар про правильні стейки, добре вино та вишукані коктейлі

27 Серпня 2021 2 946

«Time for a great taste» – гасло нового закладу, який відкрили в Мукачеві. Направду, смаки та поєднання, які випрацювала та презентувала команда закладу, неймовірно насичені, витончені та гармонійні. 

 Спеціалізація рестобару – стейки. Правильні та неодмінно з кращого м’яса з Америки та України. Утім в меню є й антіпасті, рибні страви, філе качки, курча чилі, каре ягняти та гарніри. А також збалансована винна та коктейльна карти. Розповімо про все детальніше.

Meatmeet 45

М’ясо, меню, кухня

– Особлива наша гордість – це те, що ми можемо запропонувати нашим гостям не просто смачні стейки, а стейки з різних країн світу. Наразі це Америка, Австралія та Україна. Приготувати справді добрий стейк – це мистецтво, – кажуть засновники закладу Сергій та Анастасія.

В меню пропонують почати з антипасті, брускет чи пате з курки з вишнею. Hot starters – це тако, ребра в соусі, бургер із яловичиною та крильця. Гостям запропонують фірмовий та рибний супи.  

Основа – стейки: клаб, Нью-Йорк, рібай, томагавк, тібон, шатобріан, а також стейк зі свинного ошийка на кістці. До страв подають трюфельне масло та запашний хліб. 

Meatmeet 18

– Як би дивно це не звучало, але на Закарпатті лише зароджується культура вживання та приготування правильних стейків, а також пиття вина. Ми багато подорожуємо і надихаємося тим, що бачили, куштували та переживали на власному досвіді в різних країнах світу. Тому наше меню – це певний ф’южн європейських кухонь із нашими регіональними особливостями. Воно зрозуміле, але водночас наповнене та цікаве. Коли ми його формували, то спиралися на думку про те, що в нас всіх різні смаки, але є поняття безперечної якості, з якою не посперечаєшся, – розповідають у Meat&Meet.  

Особливість роботи з якісними американськими стейками – це чітке дотримання всіх умов транспортування (ред. – їх доставляють літаком із Америки, без заморозки, на льоду), зберігання та приготування. Шеф, який працює з таким стейком, потребує доброго досвіду та майстерності. Це не може бути робота «на потоці, конвеєрі». Для деяких страв у рестобарі використовують сире м’ясо – татакі з яловичини, пастрамі з телятини, тартар із яловичини. Тому шеф-кухар має розуміти найменші тонкощі роботи, аби гості отримували найвищий ґатунок.  

– Дівчат я запросила би до нас, в першу чергу, скуштувати пікантне курча в ананасі та на коктейль «Перший поцілунок». Хлопців – на стейк Нью-Йорк або рибай. Також ми розробили компактне, але космічно смачне десертне меню. Чого лиш вартий крем чиз із меренгою та фісташковим морозивом і копченою вишнею. Це неймовірне поєднання, – каже Анастасія.   

Meatmeet 24

Вино та коктейльна карта

– Ми пропонуємо гостям ексклюзивні вина – обрали сімейні міні-виноробні з усього світу. Асортимент широкий, але не настільки великий, аби гість загубився. Представлені вина Франції, Італії, Австралії, Чилі, Нової Зеландії та України – зокрема два закарпатських вина Traminer та Alia Terra з «Винного саду». У нас є як сухі вина для справжніх гурманів, так і легкі, ігристі, напівсолодкі, розе. Культура споживання вина теж приходить та приживається поступово. Ми хочемо, аби цей шлях наші гості пройшли з нами, – розповідають у Meat&Meet. 

Також у барній карті є кілька десятків коктейлів – від сучасної класики до експериментальних та незабутніх поєднань кислого та солодкого. А ще, звісно, віскі, джин, коньяк та бренді, ром, текіла, лікери та пиво.

Meatmeet 35 

Команда та атмосфера

Meat&Meet орієнтується на європейські рестобари, у той самий час прагне зберегти той локальний колорит, який притаманний лише Закарпаттю. 

– Як це дивовижно і несподівано, коли офіціант може запитати в тебе «Як ваші справи?». Здається, це тільки в нас можливо. Ми вчимо нашу команду розуміти гостя – хтось не любить, аби йому задавали зайвих запитань, а хтось навпаки – хоче поговорити, пожартувати. У цьому і є мистецтво спілкування із людьми. Наша команда – це місцеві спеціалісти, а також залучені майстри з Києва та Будапешта, – діляться з нами в рестобарі. 

Кожну деталь в закладі власники пропрацьовували особисто. А отже, за кожною картиною є особиста історія. Цінно, що перевагу надали українським меблям, столи – від відомого в усьому світі закарпатського бренду «Kochut». А перед закладом стоїть сталевий бичок, якого теж виготовили українські майстри. 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Meat & Meet Bar (@meatmeetbar)

Контакти: 

Varosh

На правах реклами

0 #
# Meat&Meet # мукачево # ресторан # стейки