Ми як слід пообідали у закладах Ужгорода, звісно, виключно з науковою метою, та дослідили обідні пропозиції у найбільш популярних ресторанах та кафе на предмет смаку і співвідношення ціни та якості.
Паб "Апріорі"
Ситний бізнес-ланч за фіксованою ціною 45 гривень, компонувати який можна на власний розсуд. Пропонується на вибір три види салатів, гарнірів, супів та других страв.
Перші страви: борщ український, крем-суп картопляний, курячий бульйон.
Салати: з буряка, з капусти, овочевий мікс.
Гарніри: картопляне пюре, рис з овочами, гречана каша.
Другі страви: гуляш, шампіньйони під сирним соусом, куряча відбивна.
Напій оплачується окремо.
Ресторан клубу "Panorama"
Обідня пропозиція щодня міняється, найчастіше – це прості версії популярних страв закарпатської та європейської кухонь. За фіксовану вартість у 29 гривень тут можна з’їсти суп, другу страву та випити домашній компот.
Суп ужгородський.
Кнедлі з біф-строганов.
Компот.
Ресторан "Фан Фан"
Ресторан французької кухні пропонує три варіанти бізнес-ланчів за ціною від 45 до 60 гривень. Порції помірні, втім страви вишукані, в дусі основного меню закладу.
Пропозиція 1: цибулевий суп, млинці з куркою та грибами. Вартість – 45 гривень.
Пропозиція 2: Грибний суп-крем, куряча відбивна з картоплею фрі. Вартість – 55 гривень.
Пропозиція 3: Гороховий крем-суп з беконом фрі, спагеті з грибами та куркою у соусі песто. Вартість – 60 гривень.
Напої до бізнес-ланчу не входять.
Піццерія "Корзо,10"
У демократичному закладі для любителів піцци та пива щодня готують новий набір страв для комплексних обідів. Ціна – фіксована, 26 гривень. До складу бізнес-ланчу входить перша страва, основна страва, гарнір та компот.
Перша страва: курячий бульйон.
Друга страва: картопляне пюре з відбивною.
Узвар або компот.
Вікторія Рижова, спеціально для Varosh.com.ua
Фото: Віктор Дьомін