"Фестиваль Бограча" — це кулінарний відпочинок на природі та споживання найсмачніших страв закарпатської народної кухні. Таємниці приготування страв на живому вогні, національний стиль, неповторний колорит і карпатська гостинність, змушують повертатися туриста на Закарпаття за новою порцією вражень.
Програма фестивалю:
2 травня
- 04.00 Початок приготування бограча в великому казані
- 09.00 Відкриття комплексу.
- 11.00–16.00 Виступ народних колективів.
- 12.00 Реєстрація рекорду в номінації "Найбільша кількість бограчу, зварена в одному казані"
- 12.10 Початок продажу бограча
- 12.30 Аква-аеробіка в басейні з аква-баром
- 13.00 Конкурси-вікторини для дорослих та дітей (майданчик біля кальян-бару)
- 14.00 Реєстрація рекорду в номінації "Найбільша кількість коктейлів "Слава Україні" (аква-бар)
- Реєстрація рекорду в номінації "Найдовша барстійка з аквабаром" (аква-бар)
- 14.30 Конкурси-вікторини для дорослих та дітей (аква-бар)
- 15.00 Аква-аеробіка в басейні з аквабаром
- 16.00 Виступ гурту "ROCK-H"
- 18.00 Виступ Олега Скрипки
3 травня
- 11.00–16.00 Виступ народних колективів
- 12.00–15.00 Конкурси вікторини для дорослих та дітей (майданчик біля кальян-бару, аква-бар, ванни Кнайпа)
- 12.30, 15.30 Аквааеробіка