“Бібліотечні гарадичі” в Ужгороді

– У Закарпатській обласній бібліотеці відбудеться другий випуск ток-шоу "Бібліотечні гарадичі" в рамках проекту "ПоліС" (Поліція і Спільнота). Цього разу гостями бібліотечного ток-шоу стануть патрульні полісмени – Юлія Бушко та Олександр Копитчак, які поділяться своїми книжковими вподобаннями та розкажуть про роботу ужгородських полісменів.

Ідея проекту полягає в тому, щоб показати громаді, як по символічних сходах через книжки можна йти до вершин знань та досягнути успіху. В Ужгороді є кілька аналогічних клубів, на яких письменники спілкуються зі своїми читачами. Концепція "Бібліотечних гарадичів" дещо інша. Тому на зустрічі, які відбуватимуться у бібліотеці, будуть запрошені не письменники, а відомі люди міста та області, які ділитимуться враженнями про улюблені книги та авторів, які, можливо, вплинули на їхнє життя та допомогли досягти певних здобутків. 

Бібліотекарі також подбали і про музичне забарвлення події. Таким чином, на заході виступить закарпатський рок-гурт "Станція", – кажуть у бібліотеці.

0 #