Фестиваль Ідей 2020

25 Червня 2020 - 27 Червня 2020

— Цього року світ зіткнувся з небаченою світовою кризою, що була спричинена пандемією COVID-19. Вона миттєво змінила життя та звички мільярдів людей на всіх континентах нашої планети. Світ змінюється — трансформується і Фестиваль Ідей 2020. Нашою метою є усвідомлення нового досвіду та осмислення сутності грандіозних змін, що відбуваються зараз. Наше завдання — знайти та запропонувати рішення щодо подолання найсерйознішої кризи початку XXI століття. Саме тому 25-27 червня Фестиваль Ідей 2020 відбудеться в онлайн форматі. За цей час ми проведемо кілька десятків окремих сесій різних форматів та напрямів — від лекцій та презентацій до дискусій та бесід віч-на-віч з лідерами та мислителями з різних країн, які разом з учасниками шукатимуть нові ідеї та можливості розвитку спільнот світу, — кажуть організатори.

Реєструйтеся на Фестиваль вже сьогодні!

Довідково:

Фестиваль ідей – відкритий форум для лідерів, місце для поглибленого дослідження ідей та проблем, де уможливлюється обмін ідеями щодо гідного та щасливого життя людини у світі, що стрімко розвивається. Понад 50 спікерів, більше 100 окремих сесій різних форматів та тематичних напрямів – від лекцій і презентацій до дискусій і бесід віч на віч – створюють унікальну атмосферу інтелектуального пошуку.

Місія фестивалю полягає в об’єднанні зусиль мислителів та лідерів суспільної думки, лідерів бізнесу, територіальних громад, мистецьких об’єднань, благодійних організацій та інших спільнот задля обміну ідеями та пошуку шляхів перетворення найкращих з них у практичну діяльність.

Ідеї тісно пов’язані з практичною діяльністю людини. Ідея лежить в основі практики, надихає та спрямовує її, а також, збагачується та ускладнюється в результаті практичної діяльності. Ідея, що формується, потребує діалогу — відвертого спілкування, що базується на взаємній довірі та симпатії, а також на спільному прагненні до кращого життя. Фестиваль Ідей, власне, і пропонує таку можливість.

Організатори Фестивалю Ідей — Impact Hub Odessa та Aspen Інститут Київ.

0 #
# фестиваль ідей