Стратегічна сесія з розвитку міста в Ужгороді

– Стратегічне планування – один із ключових елементів успішного міста. Усі зміни, які відбуваються в місті, повинні переслідувати якусь високу мету. Капітальний ремонт вулиць, на нашу думку, мав би переслідувати певну мету: наприклад, вирішувати проблему завантаженості міста транспортом, звільняти простір для велоруху, пішоходів та громадського транспорту, збільшувати кількість зелених зон, підвищувати безпеку на дорогах. Та чи бачимо ми за цими змінами якусь більшу мету? Чи є ця мета в Ужгорода? Чи наближають нас ці зміни до того, яким має бути місто за 10-15 років? Яким воно має стати? Відповіді на всі ці запитання ми будемо шукати разом.

Головна мета стратегічної сесії – об’єднати бачення небайдужих мешканців, громадських активістів, підприємців та бізнесу, органів влади, діячів у сфері культури, освіти та молоді для розвитку нашого міста. Під час стратегічної сесії – ми подумаємо, як консолідувати суспільство навколо спільного розвитку, зачепимо питання рівня життя в місті, інфраструктури, освіти, культурної ідентичності, розвитку малого та середнього бізнесу, перспективи співпраці з навколишніми селами та екології. Результатом заходу стане вироблене спільне комплексне бачення Ужгорода, розуміння наших ресурсів та найважливіших для міста проектів, які покладуть початок активним змінам, – кажуть в Інституті міста Ужгород.

Модератором сесії буде Татьяна Бойко, фасилітатор стратегічних сесій у багатьох містах, тренер-фасилітатор програми "Активні громадяни" від Британської ради, акредитований консультант ЄБРР для малого бізнесу в Україні, а також очолює агенцію стратегічних комунікацій Prime Media.

Зараєструватися на сесію можна за посиланням або за телефонами 066 870 0514 чи 098 7161824

0 #