Сертифікована виставка собак всіх порід

У Програмі заходу: виставка породистих собак, ринг визначення породи, показові виступи дресирувальників а також конкурси, серед яких: "Модні песики", "Мій ненажера", "Дитина і собака", "Юний дресирувальник", "Дворняжка-очаровашка" та інші.

– В рамках виставки пройдуть випробування за програмою "Собака в місті". Тому, собаки які отримають залік про здачу нормативів по цій програмі – отримають сертифікат, який дає право виступати на виставці у робочому класі. Всіх учасників виставки чекають: медалі, дипломи та грамоти, а переможців – цікаві кубки та призи. Натомість, учасники до 16 років, нагороджуються окремо не залежно від результату (їх також чекають кубки й призи). Відповідно до стандартів CAC UA – буде визначено переможців виставки за категоріями: BEST IN PUPPY (цуценята від 3 до 9 місяців), за 1-е, 2-е та 3-е місце – чіп для собак в подарунок; BEST IN JUNIOR (від 9 до 18 місяців) за 1-е місце – мультиварка; BEST IN SHOW (від 18 місяців до 7 років) за 1-е місце – пилосос, кажуть у кінологічному клубі "Лайка".

Організатором виставки виступає: Громадська організація Кінологічний клуб "Лайка". Головний спонсор виставки: "Клуб 4 лапи". Спонсорами та партнерами виставки виступають: ГО "Наш Рід", ТДВ "Патент", ТОВ "Нет Он Лайн" та IASEED (Інформаційно-аналітична служба "Східно-Європейський діалог").

0 #