Показ колекції “LIBERTANGO” від Вікторії Гресь

Минулими вихідними в Ужгороді пройшов показ Вікторії Гресь – одного з найуспішніших дизайнерів в Україні. 

– Колекція LIBERTANGO поза модою – на кожен день і будь-який випадок. Жінка сама вибирає який образ у неї буде сьогодні – пристрасною, ніжною або владною. Вона любить і одягається для себе, відчуває свободу і відкриває нові кордони. Цілісні образи, ідеальні для осінньо-зимового періоду, багатошаровість і сексуальність – все це ідеально доповнить або оновить гардероб в майбутньому сезоні, – кажуть організатори показу.


Довідково:

Будинок моди Victoria Gres сьогодні це три майстерні, якими особисто керує дизайнер. Майстерню в Ужгороді було відкрито в 1992 році і саме вона стала початком роботи Вікторії в фешн-бізнесі. Вона донині відіграє дуже важливу роль в житті будинку моди – всі нові колекції за традицією відшиваються саме в Ужгороді.

Через 20 років після першого показу в своєму житті, дизайнер знову дарує можливість місту, в якому все починалося, першому побачити свою нову осінню колекцію "LIBERTANGO". Кожен показ Вікторії – ціла подія для Закарпаття і дизайнер вирішила зробити такі покази традицією в якості подарунка улюбленому місту. 


Varosh

Фото: Роман Січкар

0 #