Новини

Орден Марії Терезії цьогоріч отримав Василь Рябич, генеральний директор “Фішер-Мукачево”

8 Травня 2017 2 483

В Ужгороді відбулася третя урочиста церемонія вручення Ордену, на території скверу Марії Терезії навпроти Хрестовоздвиженського кафедрального собору.

В урочистому церемоніалі взяли участь високоповажні нащадки королівського роду Габсбургів – ерцгерцог Шандор Габсбург-Лотрінген з дружиною Гертою-Маргаритою, які і вручали почесну нагороду. Церемонію вручення провів фундатор-розпорядник Ордену Марії Терезії, дипломат, юрист та громадський діяч Ален Панов.

Третім кавалером Ордену Марії Терезії став Василь Рябич – генеральний директор українсько-австрійського підприємства ТОВ "Фішер-Мукачево". Очолюване ним підприємство – світовий лідер з виробництва лиж та спортивного інвентарю найвідоміших світових брендів. Як виробник лижної продукції "Фішер-Мукачево" є найбільшим у Європі та третім у світі, а за кількістю продаж продукція фірми Fischer займає лідируючу позицію. За даними компанії, лижники з близько 50-ти країн світу користуються продукцією виготовленою саме на мукачівському заводі.

"Фішер-Мукачево" виробляє лижі та хокейні ключки відомих брендів таких як Scott, Stöckli, Tecno Pro, Hagan, Rossignol, Alpina, Splitkein, Tecno, TPS, Zetra, Ferland та інші. Крім того підприємство виготовляє деталі для елітних автомобілів, спортивне взуття та інший спортивний інвентар, якими користуються в усіх куточках планети.  

Нагадаємо, що першим кавалером Ордену в 2015 році стала керівник студії сучасного танцю "Бліц" Олена Камінська, що отримала почесну нагороду з рук тодішнього міністра освіти України Сергія Квіта. В 2016 році кавалером Ордену став Валентин Штефаньо – загальновідомий ужгородський кондитер та шоколатьє.

Varosh

0 #