Мода - Архів

Колекція осінь-зима 2016 від “a.Tan”: на варті жіночності

10 Вересня 2015 6 110

В той час, коли жінки майже у всіх своїх правах зрівнялися із чоловіками, дуже важливим є збереження, підкреслення їх природної жіночності. Зараз цієї думки активно дотримується більшість світових дизайнерів.

Кожен дизайнер чи бренд має свій стиль, свій почерк. Колекції українського дизайнера Андре Тана завжди виділялися елегантністю, підкресленою жіночністю. Не стала винятком і нова колекція – осінь-зима 2016, основним елементом якої є сукні. Із квітковим орнаментом, в горошок та однотонні, максі та міді, із ґудзиками, мереживом та шкіряними вставками, але всі вони однаково стильні та витончені.


Сам автор колекції так розповідає про неї:

– Лейтмотивом цієї колекції є жіночність. Зараз жінки вже втомилися бути роботами, котрі заробляють гроші і приваблюють слабких чоловіків. Настав час, коли жінка повинна відчувати себе жінкою, носити переважно сукні. Тоді вона буде притягувати до себе винятково правильних чоловіків. Саме тому в колекції досить багато моделей із тканин в горошок – це данина моді 50-х років, довжини міді, котра закриває коліна і робить жіночі ніжки привабливішими.

Одяг із цієї колекції підходить особам жіночним, романтичним, а також мамам. Наш одяг, як відомо, приносить вдачу, тому навіть якщо жінка ще не пізнала радості материнства чи не зустріла того, з ким вона б хотіла розділити цю радістю, то в нашій сукні вона обов’язково його зустріне!

Мода – явище доволі швидкоплинне, проте стиль залишається, як говорила велика Коко Шанель. Тому наш одяг не є гостро модним (сьогодні на вістрі моди, а завтра – ні). Ми розробляємо капсульні колекції, котрі перетинаються одна із одною, а тому ви зможете кожного сезону купувати деякі речі, доповнюючи свій гардероб. В наших колекціях ми використовуємо тільки якісні італійські тканини, бо дотримуємося принципу: "Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі", – каже Андре Тан.

Приміряти нову колекцію, що вже є в бутику "a.Tan" від Андре Тан, запросили відому журналістку, телеведучу та просто красиву жінку – Ларису Липкань. Вона розповіла нам про своє ставлення до суконь, а також поділилася відчуттями після примірки нової колекції "a.Tan".

– В моєму гардеробі досить багато суконь, тому носити їх, незалежно від того, свято це чи будній день, мені неважко, – ділиться Лариса. – Я часто подорожую, а в подорожах зазвичай одягаю джинси, зручний одяг. І мушу зізнатися: через певний час я починаю сумувати за сукнями, мені хочеться знову їх носити.

Якщо ви пам’ятаєте, стиль "Dior" виробився під час та після війни, коли чоловікам хотілося бачити красу, – жінок в сукнях. Адже витончена, красива жінка в правильно підібраній сукні здатна змінити світ!

Привчити чи примусити когось носити сукні неможливо, бо для того, щоб їх правильно носити, їх потрібно любити. Жінка може полюбити сукні і почати носити їх, тільки тоді, коли знайде ту саму – свою ідеальну сукню.

Приміряючи колекцію осінь-зима від "а.Tan", я зрозуміла, що тут майже кожна зможе знайти сукню для себе. Вони хоч і в одному стилі, однак підходять для різних жінок: вони не обтяжують рухів, вигідно підкреслюють всі переваги фігури.

Вражає те, що хоч сукні здаються дещо кіношними з першого погляду, але насправді є доволі носибельними і практичними. А ще, мені здається, сукня – це найкращий варіант для тих, хто не вміє поєднувати речі: просто одягай сукню, дизайнер вже усе продумав.


Подивитися, поміряти та придбати одяг із колекції осінь-зима 2016 можна в магазині "а.Tan" в ТЦ "Дастор" (2 поверх).

Varosh

Фото: Маріан Логойда

Локація: бутік-готель "Прімавера"

0 #