Вегетаріанський майстер-клас з індійської кухні в Ужгороді

Цього разу ми запросили показати майстер-клас Рам-Крішну, з Нью-Делі, який зараз навчається в Ужгороді на медичному факультеті. Він дуже добре готує і часто нас пригощає своїми стравами. Адже скушувати в Ужгороді справжню автентичну індійську кухню насправді ніде, і це ти розумієш прийшовши до Рама в гості. Окрім того Рама можна вважати чистим вегетаріанцем — він ніколи в житті не їв м’яса, ні риби, ні яєць. Як і його батьки, бабусі і прабабусі. І при цьому він вчиться на медика, та в ролі пацієнта пригадує себе десь в 6-ти річному віці. Він не знає ні нежиті, ні жодних інших серйозніших хвороб, хоча зізнається, український клімат таки для індусів досить суворий. Рам особливу увагу надає спеціям і їхньому приготуванню. Тому обіцяв нам розкрити певні секрети на майстер-класі. При цьому Рам уже звик спеціально для нас додавати менше чилі, тому гості зможуть спокійно їсти приготоване, – говорять організатори. Тож, якщо ви бажаєте скуштувати щось екзотичне записуйтесь на майстер-клас, — говорять організатори майстер класу Тетяна та Ігор Жовківські.


Реєстрація обов’язкова за телефоном +38 050 714 70 70 (Тетяна)

0 #