— Ми вирішили навчити наших учасників чомусь особливому перед Пасхою, щоб вони могли здивувати гостей на свята. А також розвіяти міф, що італійська лазанья може бути тільки з м’ясним фаршем. Ми запропонуємо варіант, який зачарує всіх, – говорить Тетяна Жовківська, яка цього разу буде проводити заняття.
Також учасники навчаться готувати французький класичний соус бешамель, який використовується в багатьох стравах європейської кухні, а не лише до лазаньї.
На десерт учасники приготують смачний і легкий у приготуванні пиріг з фруктів.
— Здавалося б, де взяти весною свіжі фрукти, але зараз у багатьох морозильні камери забиті минулорічною заморозкою літніх ягід, в той час, як на носі вже свіжий сезон, і не знаєш куди подіти все те добро. Ми знайдемо йому чудове і смачне застосування, – інтригує Тетяна.
Зареєструватися можна до суботи (4 квітня) за телефоном +38 050 714 70 70 (Тетяна). Реєстрація обов’язкова.