Свято Вина і Шампанського у Daily

Дегустація:

Однією з обов’язкових традицій відзначення Днів Св. Мартина у Європі є дегустація вина, зокрема молодого. Відтак ми запросили авторитетного угорського винороба та сомельє, який спільно з шеф-кухарями ресторану Daily розробили ексклюзивне дегустаційне меню, аби максимально розкрити всю вишуканість смаку презентованих напоїв та отримати незабутню насолоду від ритуалу дегустації.

Спеціальний гість:

Іштван Кална – відомий угорський винороб та сомельє з місцевості Етьєк, так званої угорської Шампані. Тут в нього і власні виноградники, і власні погреби, і власні дегустаційні зали, які він перетворив у своєрідні музеї, де, до речі, постійно приймає делегації з усього світу.

Перш ніж стати виноробом Іштван Кална поїхав до кращих майстрів цієї справи – французів, і досконально вивчив, як створюють справжнє шампанське та вино.

Сьогодні під брендом Kálna Pincze він виробляє фірмове шампанське та кілька видів білого та рожевого вина. Його напої дегустують не тільки на профільних зібраннях угорських виноробів, а й на світських заходах всієї Європи за участі перших осіб держав.

У програмі також:

Dress Code: Smart Casual and Black Tie

Довідка за телефоном: 099 421 81 17.

0 #