Вперше на Закарпатті 60 рестораторів, маркетологів та управлінців під одним дахом. 10 спікерів міжнародного рівня.
– Платформа рестораторів – це, безперечно, саме те, що змінить твій погляд на ресторанну справу. Цей захід стане інноваційною знахідкою для всіх залучених як у сферу гастроіндустрії, так і маркетингу. Платформа об’єднає спікерів міжнародного рівня, які розкриють важливі питання позиціонування бренду та ресторанного маркетингу. Це не лише шанс знайти для себе відповіді на ключові питання та отримати грандіозну практичну та ідейну базу, але й можливість відчути нові емоції та враження від затишного pакарпатського краю. Ви почуєте чимало реальних кейсів, надихаючих історій та корисних інсайтів. На базі Платформи рестораторів відбудеться дегустація під зоряним небом, майстер-клас та панельні дискусії – буде гаряче, – каже засновник компанії My Profi, Олександр Загоруйко.
Лектори
Придбати квитки можна тут.
Програма:
9 вересня
- 9:30 – 10:30 – Реєстрація, ранкова кава.
- 10:30 – офіційне відкриття та привітання учасників та партнерів.
- 10:40 – 12:00 – Сергій ТРАХАЧОВ «Управлінський облік у ресторані»
- 12:00 – 13:20 – Катерина БАЛАНОВСЬКА «Як розробити працюючу структуру компанії»
- 13:20 – 13:35 – Презентація Титульного партнера «Нова лінія».
- 13:35 – 14:30 – Обід
- 14:30 – 16:00 – Катерина СТАРОДУБЦЕВА «Покроковий підбір персоналу у ресторані»
- 16:00 – 16:15 – Кава-пауза
- 16:15 – 17:45 – Лала ТАРАПАКІНА «Закарпаття як гастробренд»
- 17:45 – 18:00 – Презентація Титульного партнера «Varosh»
- 18:00 – 18:45 – Юрій КОВРИЖЕНКО Майстер-клас «Новаторський підхід до приготування страв»
- 19:00 – 20:00 – Вечеря
- 21:00 – Вечірка у лаундж-зоні
10 вересня
- 8:30 – 09:30 – Сніданок
- 09:30 – 10:00 – Ранкова кава
- 10:00 – 11:30 – Тетяна ЖДАНОВА «Як, коли і навіщо робити із Закарпаття бренд»
- 11:30 – 12:30 – Дмитро РУДЕНКО Майстер-клас з приготування страви на базі локальних продуктів
- 12:30 – 13:30 – Панельна дискусія
- 13:30 – 14:30 – Обід
- 14:30 – 16:10 – Ірина АВРУЦЬКА «7 етапів локального маркетингу. Мінімум затрат – максимум віддачі!»
- 16:10 – 16:35 – Презентація Титульного партнера «Дім Кави» та Кава-пауза
- 16:35 – 18:15 – Максим ХРАМОВ «Ресторан – це маленький театр. Як грати так, щоб не закінчити вішаком»
- 18:30 – Фуршет та підсумки Платформи Рестораторів.