У рамках заходу відбудеться офіційна зустріч та обговорення творців закарпатської кухні.
Модератор заходу — професор УжНУ, Федір Шандор.
15:00 — початок.
16:00 — зустріч журналістів із учасниками та організаторами з’їзду-форуму.
17:00 — розпочнеться дегустаційна частина заходу.
У програмі:
Для бажаючих узяти участь у гастрономічних конкурсах необхідна попередня реєстрація.
Прохання надсилати заявки на електронну адресу (вказавши ім’я, прізвище для отримання реєстраційного номера): f.zakarpattya2015@gmail.com.
Обов’язковою умовою участі у конкурсах є дрес-код із елементами закарпатської символіки (організатори залишають за собою право відмовити в участі).
Перший з’їзд-форум закарпатської кухні проходить під егідою Туристичного клубу УжНУ та Турінформу Закарпаття.
Організатори запрошують до участі фотографів, які спеціалізуються на food-photo.