"Сезон шпинату в розпалі і певно не всі знають, скільки чудових і корисних страв можна з нього зробити. Ми спробуємо кількома поділитися, бо саме час насісти на цей продукт", – говорять організатори майстер- класу Тетяна та Ігор Жовківський.
І дійсно, якщо глянути на склад шпинату, то він містить багато клітковини, яка чистить шлунок від шлаків. А серед мікроелементів він багатий на калій, кальцій, фосфор, магній, натрій, залізо, цинк, магній, фтор, вітаміни С, В1, В2, В6, РР, Е, К, фолієву кислоту, провітамін А.
Нажаль у нас він не користується належною увагою, а от в Європі це – інгредієнт номер один. Навіть назву європейці дали "король овочів" або "мітла для шлунка".
Окрім того, він залужнює організм, в противагу закисленості та зашлакованості тіла через надмірне вживання мяса та іншої шкідливої їжі. .
"Можна дуже довго вихваляти всі корисні властивості шпинату, але краще прийти і пробувати самим приготувати і скуштувати страви на майстер-класі. Ми обіцяємо що ви обов’язково почнете готувати шпинат частіше", – говорять огранізатори.
Обовязкова реєстрація за номером – 050 714 70 70.