Майстер-клас з приготування страв зі шпинату в Ужгороді

"Сезон шпинату в розпалі і певно не всі знають, скільки чудових і корисних страв можна з нього зробити. Ми спробуємо кількома поділитися, бо саме час насісти на цей продукт", – говорять організатори майстер- класу Тетяна та Ігор Жовківський.

І дійсно, якщо глянути на склад шпинату, то він містить багато клітковини, яка чистить шлунок від шлаків. А серед мікроелементів він багатий на калій, кальцій, фосфор, магній, натрій, залізо, цинк, магній, фтор, вітаміни С, В1, В2, В6, РР, Е, К, фолієву кислоту, провітамін А.

Нажаль у нас він не користується належною увагою, а от в Європі це – інгредієнт номер один. Навіть назву європейці дали "король овочів" або "мітла для шлунка".

Окрім того, він залужнює організм, в противагу закисленості та зашлакованості тіла через надмірне вживання мяса та іншої шкідливої їжі. .

"Можна дуже довго вихваляти всі корисні властивості шпинату, але краще прийти і пробувати самим приготувати і скуштувати страви на майстер-класі. Ми обіцяємо що ви обов’язково почнете готувати шпинат частіше",  – говорять огранізатори.

Обовязкова реєстрація за номером – 050 714 70 70.

0 #