Майстер-клас з приготування аюрведичних страв

В Ужгороді пройде великий вегетаріанський майстер-клас з приготування класичних страв древньо-індійської науки аюрведи.

Майстер-клас проведе талановитий кулінар та лікар-аюрведист Тарас Зінько зі Львова.

– Моя любов до аюрведи прийшла через любов до готування. Бо коли щось хочеш робити добре, то починаєш заглиблюватися в усі аспекти. І значення вже має не тільки смак, але і користь. Аюрведа вчить, що 80% всіх болячок саме від не правильного харчування, – розказує Тарас Зінько.

Для гостей майстер-класу розкриють основні принципи харчування за аюрведою. Адже головне правило – немає корисного чи не корисного, є їжа яка підходить одному, а іншому не підходить.

Експерт розповість що, як і чому впливає в нашому раціоні на самопочуття, емоції, здоров’я. Особлива увага в аюрведі приділяється спеціям та прянощам. Тарас справжній майстер у вдалому їхньому комбінуванні та використанні.

Всі страви будуть приготовані строго за аюведичними канонам, і допоможуть вам зрозуміти, з чого почати, щоб покращити свій раціон.

ДОВІДКА:

Тарас Зінько (м. Львів) сертифікований лікар-аюрведист. Проводить пульсову діагностику (класичний аюрведичний метод діагностики), (визначає вроджену та набуту конституцію). Виявляє наявні хвороби та вміє діагностувати захворювання тільки на зародковому етапі. Допомагає скоригувати харчування залежно від індивідуального типу людини, налагодити режим дня, за необхідності підбирає ефективні трав’яні аюведичні препарати.

Протягом двох днів (26-27 травня) можна записатися до нього на індивідуальну консультацію в м. Ужгород.

Реєстрація на майстер-клас обов’язкова – 050 714 70 70, Тетяна.

0 #