Майстер-клас “Фінгер-фуд як зразок здорових снеків”

– Як за 15 хвилин накрити розкішні закуски, як у ресторані? Що перекусити, щоби смачно, але не печенька чи шоколадка? Як швидко і просто нагодувати дитину корисною їжею? Приходьте на незвичайний кулінарний майстер-клас, на якому ви отримаєте свіжі ідеї з приготування гарної, цікавої та простої рослинної їжі. Кожна учасниця та учасник дізнається, що таке "фінгер-фуд", як це чудо полегшить і зробить яскравішим її життя, навчиться готувати конкретні страви. У смачнезному меню: гумуси-діпи, raw солодощі, спрінг роли (з рисовим папером, салатами), "дятлова паста", – кажуть організатори.

Ведуча – Христина Шершун – живе у Празі, магістр філософії (Карловий університет), шукає і розкриває таланти у персональному й успішному проекті GoodCall і не уявляє свого життя без кольрової, цікавої та вільної від насильства їжі.

Реєстрація за посиланням.

Організаційний внесок (продукти для приготування страв усіма учасницями, оренда, комунальні): за умови попередньої оплати до 14:00 10 листопада – 100 грн, на місці – 150 грн.

0 #