Концерт камерного оркестру філармонії

Керівник – заслужений артист України Владислав Юрош

Солісти:

Програма вишукана і насичена. Її основу складають блискучі твори Антоніо Вівальді — "Весна" із циклу "Пори року" та ще три інші концерти для струнних із сольним інструментом. А до другої частини програми ввійдуть твори Ф.Мендельсона та П.І.Чайковського.

Піаністку Тетяну Павлічук і скрипаля Кирила Шарапова з Києва та віолончеліста Дениса Северіна зі Швейцарії поєднує давня співпраця та участь у цікавих мистецьких проектах. Харків’янин Денис Северін закінчив Московську державну консерваторію ім. Чайковського і пройшов асистентуру-стажування в класі професора Дмитра Міллера. Продовжив навчання у Женевській консерваторії, Музичні й академії та Консерваторії старовинної музики в Базелі (Швейцарія), а також на майстер-курсах у кращих європейських педагогів. Зараз наш співвітчизник — професор Вищої школи музики в Женеві і Вищої школи мистецтв в Берні, де викладає віолончель, камерну і старовинну музику. Лауреат багатьох міжнародних конкурсів. Виступає як соліст з різними колективами.

Киянин Кирило Шарапов закінчив Національну музичну академію України ім. П. І. Чайковського в класі легендарного професора Богодара Которовича. Лауреат численних престижних фестивалів і конкурсів. У 2011 р. став співорганізатором єдиного в Україні професійного танго-оркестру "Kiev Tango Project", репертуар якого складають популярні танцювальні композиції традиційного аргентинського танго, віртуозні твори Астора П’яццоли, а також кавер-версії поп, рок, джаз, фолк творів, аранжованих у стилі танго.

Щодо третьої учасниці, то це молода (1988 р.н.), але вже досвідчена піаністка Тетяна Павлічук. Народилася у Луцьку, навчалася у Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського. Талановита виконавиця також долучилася до квартету "Kiev Tango Project", а разом із Кирилом Шараповим складає успішний київський дует "Te Deum", — розповідають організатори.

Пенсіонерам, дітям (від 7 років), студентам – знижка 50%.

Учасникам АТО – вхід безкоштовний!

Телефони для довідок: 61-33-22, 63-05-43

0 #