Дайджест подій у Smart Point Hub

5.03.2019 о 19:00 Творча Майстерня "Створення кулонів"

Творча майстерня в Smart Point запрошує на майстер-клас з точкового розпису. Точковий розпис – це особливий вид малювання, коли малюнок створюється з точок. Точки збираються в фігури і лінії, і в результаті все виглядаєяк бісерне плетиво або наклеєні по малюнку стрази. Спробуйте створити свій унікальний кулон для себе чи в подарунок.

Майстер-класи проходять в групах по 8 людей, що дозволяє художнику приділити максимум уваги кожному учаснику. Беручи участь в майстер-класі ви не лише отримаєте професійні художні поради досвідчених художників, але і отримаєте чудову нагоду поринути в приємну творчу атмосферу художньої студії.

Вартість участі: Дорослі – 200 грн. Діти – 150 грн.

Обов`язкова реєстрація за телефоном -0993037700.


5.03.2019 о 19:00 Тревел-зустріч "Подорожі з Жуком :)"

– Що ви знаєте про студентські подорожі, волонтерство, роботу в дорозі і виступи на Генасамблеї ООН? Наступний спікер – Христина Жук – мандрівниця, яка відвідала 50 країн, автор блогу Про Мандри, молодіжна активістка, що працювала над проектами для ООН, була делегатом від України на Генеральній Асамблеї, та учасниця багатьох міжнародних програм. Щоб відчути, наскільки ця дівчина відчайдушна, просто уявіть: вона доїхала з України до Ірану на велосипеді, а весь В’єтнам проїхала на мотоциклі, – кажуть організатори.

Теми розмови:

Дольова участь в оренді залу – 100 грн.


6.03.2019 о 20:00 Курс «Створення сучасної музики в Ableton Live»

Оголошено додатковий набір у другу групу. Це твій шанс отримати унікальну освіту, і здійснити мрію створювати якісний сучасний звук. 

Додаткові питання за телефоном 099 303 77 00


7.03.2019 о 20:00 "Кінозал ім. Стенлі Кубріка" пропонує до перегляду стрічку Луїса Ортеги "Янгол" (2018)

– Від продюсерів Педро та Агустіна Альмодоварів, фільм-кандидат на премію "Оскар" від Аргентини. Буенос-Айрес, 1971 рік. Карлітос – гарненький підліток з обличчям янгола. Він звик завжди отримувати все, що захоче, не визнає законів та має справжній хист до злочинності. Його цинізм не має меж. Він увійде в історію як один з найстрашніших вбивць Аргентини. Засновано на реальних подіях, – кажуть організатори.

Реєстрація за телефоном: 0508291731.

Вхід 50 грн.


9.03.2019 о 19:00 Тревел-зустріч: фестивальні історії від Банди Шолтеса

– Наша нова тревел-зустріч буде трохи незвичайною. Ще б пак, з таким неординарним спікером! Bandy Sholtes – широко відомий в вузьких колах письменник. Його книги нетривіальні, а пости в Facebook просякнуті гумором та любовю до рідного Ужгорода. А ще Банди був частим гостем багатьох українських та закордонних фестивалів. З різних країн він привіз стільки цікавих історій, що вистачило б не на одну книгу. Його історії часто повязані з субкультурами, і саме про них він буде розповідати на наступному заході. Яке воно, фестивальне життя? Яких людей можна зустріти в наметових містечках? Чи можуть під одним дахом вжитися представники різних субкультур? Як відрізнити панка від бомжа, і чи варто взагалі? Ця лекція вже «поїздила» по Польщі та Словаччині, деякі українські міста вже теж послухали круті фестивальні історії. Ужгород на черзі! Буде багато фото та ще більше гумору. А дехто навіть піде з зустрічі не з пустими руками – розіграємо книги Бандия. Буде також можливість придбати книгу і відразу ж взяти у автора авторграф, , – кажуть організатори.

0 #