Воркшоп про сталу міську мобільність для українських міст.

Онлайн 16 Листопада 2021 - 2 Грудня 2021 17:00

ПРЕС-АНОНС

З 16 листопада по 2 грудня 2021 року ГО ФОРЗА з польськими експертами проведе серію безкоштовних воркшопів про сталу міську мобільність для українських міст. Навчальні заходи проходитимуть у онлайн-форматі протягом 6 днів, із 14:00 до 17:00.

Дати та теми воркшопів:

Спікери:

Матеуш Зайонц (Mateusz Zając) – експерт зі сталої міської мобільності, PhD з інженерії (Wroclaw University of Technology), автор наукових статей та досліджень на тему транспорту, впроваджує проекти у співпраці з урядовими інституціями на різних рівнях.

Мачєй Ґабори (Maciej Gabory) – експерт у питаннях транспорту та мобільності, MA з інженерії (Wroclaw University of Technology), директор консалтингової компанії, реалізовує проекти у сфері транспорту, міської та електромобільності для міст і воєводств Польщі.

Запрошуємо представників місцевих органів влади великих, середніх і малих міст, профільних спеціалістів відділів, комунальних підприємств, активістів у сфері міського планування, транспортних комунікацій і транспортного обслуговування населення. Можлива участь як в одному, так і в усіх шести воркшопах. 

Реєстрація відкрита за посиланням

Подія у Facebook

Ці заходи відбуваються в рамках проєкту SUMCITYNET, Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зміст інформації не обов’язково відображає позицію ЄС і відповідальність за неї несе виключно ГО ФОРЗА.

Л.Лойко

Голова ГО «ФОРЗА»

Воркшопи афіша

 

Varosh

0 #
# воркшоп про сталу міську мобільність # ГО ФОРЗА