Новини

В Ужгороді з’явився легендарний чорний бургер

9 Вересня 2013 3 581

Пригощають ним у Apriori Pub з минулого тижня – з телятиною, куркою, лососем та "чорним сиром".

Фірмові булочки для чорних бургерів випікають прямо в закладі за новою японською технологією. Секрет кольору – в додаванні при вимішуванні тіста особливого інгредієнту, який замовляють в Іспанії.

Ми куштували в Legendary Black Burger з Black Cheese за 47 гривень. Перший раз вкусивши, ми кілька секунд чекали, що з того буде, адже булка дійсно чорна, а не така як чорний хліб, котрий ми купуємо в магазині. Але її не варто остерігатися: чорна булка – смачна. У ній ми ще "виявили" цибулю, томати, огірок, листя салату, котлету з яловичини, соус і звісно сир. Подали нам бургер разом з картоплею-фрі з дуже смачним соусом. Хочемо відзначити, що сам бургер дуже обережно зібраний, не розвалюється і з нього нічого не вивалюється. Тому сміливо можемо рекомендувати Legendary Black Burger вам як кльову фастфуд-новинку на Закарпатті.

Ну радимо вам до теми ще один матеріал з смачними фото: Особливості ужгородського фаст-фуду: сендвічі та гамбургери, які підкорили місто

Varosh

0 #