Новини

Крокембуш – черговий крок Валентина Штефаньо до кондитерської досконалості

22 Лютого 2013 1 861

Ужгородський маестро продовжує впевнену тріумфальну ходу на кондитерській ниві краю.

У п’ятницю, 22 лютого, в ужгородському замку майстер солодких справ представив вишуканий французький десерт крокембуш з ванільною начинкою. Вміння не лише створювати унікальні солодкі шедеври, а й гідно їх презентувати – відмінність Валентина від решти учасників ринку.


Натхненний нещодавньою поїздкою до Франції, шоколадьє збирається втілювати амбітні проекти, зокрема зайняти нішу випічки органічного та корисного хлібу та круасанів. Валентин розповів про французькі кулінарні тренди, зокрема згадав про сталу популярність в Європі молекулярної кухні.

Днями кондитер вирушить до Казахстану, де для місцевих майстрів справи проведе майстер-клас з кондитерської анімації та поділиться секретами грамотної презентації своєї продукції.

Після повернення до Ужгорода, обіцяє презентувати свій фірмовий десерт – макарун.

Varosh.com.ua
 

0 #