Новини

Англомовний табір “Explorer”: літо з користю для дитини

16 Травня 2016 1 594

Дітлахів від 6 до 13 років запрошує навчальний центр "Неємія" до англомовного табору "Explorer".

– Минулого літа кількість дітей у нас була надзвичайно великою.  Денний табір, це взагалі дуже цікава і зручна річ для дітей. Багато батьків можуть собі дозволити відпочинок раз на літо. Весь інший час діти переважно не знають, чим себе зайняти. Батьки на роботі, діти або на вулиці, або вдома в інтернеті.  Денний табір – це справжній порятунок для батьків. Діти і вчать мову, і веселяться, і розвиваються, і ситі, і, найголовніше – в безпеці. У нас, до речі, є декілька новинок, а саме цікаві уроки англійської, наукові експерименти, креативні заняття з мистецтва, спорт, музика, співи та веселі ігри, нічліг у наметовому містечку. Крім того, під час перебування у таборі хлопці та дівчата мають можливість проявити свої фізичні та творчі здібності, – каже Аня Білей, керівник табору.

Через велику кількість таборів, які сьогодні працюють у місті, вчителі радять обирати передусім, той, до якого є довіра. Якщо вже були і сподобалось, не слід змінювати.

– Головне в таборі – це колектив. Зараз є велика кількість таборів на різних базах всіх типів. Але, наявність бази ще не говорить про наявність досвіду, знань і певної харизми для створення табору. Отже, питайте, хто працює з дітьми, що там за персонал, що за люди. І програма. Обов’язково дізнавайтеся подробиці програми. Багато таборів вважають, що декількох ігор на день і бадмінтону достатньо для того, аби назватися табором.  До прикладу, у нас зранку і до вечора діти задіяні в різних заняттях та розвагах. Спорт, розвиток, англійська, майстер-класи, змагання, конкурси. Весь час під наглядом, весь час зайняті. І дуже задоволені, – розповідають у "Неємії".

Групи у таборі формуються по 15 дітей у кожній – два наставники: один з України, другий – іноземний волонтер, носій англійської або німецької мови. Харчування – триразове (сніданок, обід, підвечірок). Зміна триває 10 робочих днів (крім суботи та неділі), перебування – від 9.00 до 18.00 години.

– Ми робимо денний табір вже 10 років поспіль. В програмі минулих років був кемпінговий день, і всі діти залишалися на нічліг у наметовому містечку, яке самі й побудували. Це настільки їм сподобалося, що ми вирішили минулого року збудувати стаціонарний наметовий кемпінг на нашій території. У нас стільки галявин, і ліс поруч, і краєвиди. І це дуже зручно. Далеко не всі діти готові до життя в наметах десь на природі, в горах. А у нас – і місто поруч, і всі зручності. І батьки завжди можуть завітати. Таким чином багато дітей вибирають такий вид відпочинку. Табір "Explorer" в "Неємії" в наметах. Атмосфера – клас! І наметове містечко, тепер вибирають діти з усього Закарпаття і почали цікавитися діти з усієї України. У нас є все, що необхідно для дитячого відпочинку. Велика територія, зелень, спортивний майданчик, ігровий майданчик, гарна актова зала, навчальні класи, кафетерій, невеличкий басейн та ліс, – розповідає керівник табору, Анна.

Для того, аби записати дитину до табору потрібно заздалегідь записатися, заповнити анкету та провести передплату. Також потрібна довідка про стан здоров’я від дільничного педіатра.

Зміни


Контакти:

0 #