Новини

Yoga with View: в Ужгороді запускають естетичний йога-проект

18 Липня 2018 1 259

Ужгородки Вікторія Рогаченко та Софія Меренич вирішили започаткувати цікавий проект – "Йога з краєвидом". Що це, для кого та навіщо – розповідають дівчата.

Вікторія Рогаченко – інструктор з хатха-йоги, займається вже понад 10 років. Софія Меренич – маркетолог, викладач іноземних мов. Відвідала 15 країн.

– Для багатьох йога досі залишається жіночим заняттям, де всі сидять на килимку в позі лотоса. Наша мета – поєднати два улюблені заняття – йогу і подорожі. Адже займатися йогою на свіжому повітрі, та ще й з фантастичними краєвидами набагато приємніше. Ми організовуємо одноденні виїзди в Закарпатті та йога-тури за кордон. З нами буде цікаво і тим, хто ніколи не був за кордоном, і затятим мандрівникам, – кажуть Вікторія та Софія.

Інструктори, в першу чергу, орієнтуються на початківців – тих, хто давно хотів, але не наважувався спробувати. Також запрошують любителів і професіоналів.

– Програму для кожного туру ми складаємо так, щоб і новачкам не було занадто важко, і професіонали отримали потрібне їм навантаження. Найближчий йога-тур запланований на 28 серпня – 1 вересня (неповні 5 днів). Місце призначення – Північна Італія, озеро Комо. Орендуємо затишну віллу з видом на озеро. В програмі у нас три ранкові заняття з йоги. Після них – вільний час, який можна провести відповідно до своїх інтересів, – розповідають дівчата.

Слідкувати за новинами від Yoga with View можна за посиланням.

Varosh

0 #