Місця

З’їсти тарілку після вечері: у Villa Alfold подають страви в еко-посуді

20 Червня 2019 707

Кілька днів тому у новому закладі на вулиці Капітульній, 14, почали подавати страви в еко-посуді.

– Чому ми вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді? Звичайно, перш за все, це екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці. У їх складі немає нічого, окрім неї. Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, – розповідають у Villa Alfold.

У цьому посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш.

Processed With Vsco With A6 PresetProcessed With Vsco With A6 PresetProcessed With Vsco With A6 Preset


Фото: Росана Тужанська

46 #
# Villa Alfold # еко-посуд # ужгород