В улюбленому багатьма ужгородцями закладі купа новинок та несподіваних пропозицій.
Відтепер у меню є клаб-сендвіч, сендвіч-вафлі зі шпинатом та яйцем, вафлі зі смаком класичного хот-догу – зі смаженою сосискою, беконом та коул салатом, а також вже фірмовий сендвіч з індичкою та карамелізованою цибулею у новому форматі.
Також в Eat Me Cafe з’явилися солодкі вафлі з арахісовою пастою; бананом та медом; з шоколадом та маршмелов.
– Абсолютно усе ми готуємо на нашій кухні. А отже, не залежимо від виробників та точно знаємо, що ми готуємо з кращих продуктів. Ми використовуємо лише вершкове масло, а не маргарин, а також молоко та яйця, а не сухі або рослинні замінники, – кажуть власники закладу.
Також в меню нові натуральні сиропи для лате та рафу (кавовий напій на основі вершків). Всі сиропи в Eat Me Cafe готують самостійно на натуральних продуктах, без жодних консервантів або ароматизаторів.
Зокрема з’явилися такі сиропи: чорнично-лавандовий, лавандовий, ванільний, кокосовий та пряний гарбузовий сироп.
Щонеділі тут пропонують, так званий, "пиріг від шефа" – черговий новий рецепт солодкої випічки. А вже незабаром у закладі запустять меню з новими видами кавових напоїв та ще більше розширять асортимент сиропів.
Varosh