Життя

Перше, друге та компот: огляд бізнес-ланчів Ужгорода

17 Лютого 2013 13 358

Ми як слід пообідали у закладах Ужгорода, звісно, виключно з науковою метою, та дослідили обідні пропозиції у найбільш популярних ресторанах та кафе на предмет смаку і співвідношення ціни та якості.

Паб "Апріорі"

Ситний бізнес-ланч за фіксованою ціною 45 гривень, компонувати який можна на власний розсуд. Пропонується на вибір три види салатів, гарнірів, супів та других страв.

Перші страви: борщ український, крем-суп картопляний, курячий бульйон.

Салати: з буряка, з капусти, овочевий мікс.

Гарніри: картопляне пюре, рис з овочами, гречана каша.

Другі страви: гуляш, шампіньйони під сирним соусом, куряча відбивна.

Напій оплачується окремо.

Ресторан клубу "Panorama"

Обідня пропозиція щодня міняється, найчастіше – це прості версії популярних страв закарпатської та європейської кухонь. За фіксовану вартість у 29 гривень тут можна з’їсти суп, другу страву та випити домашній компот.

Суп ужгородський.

Кнедлі з біф-строганов.

Компот.

Ресторан "Фан Фан"

Ресторан французької кухні пропонує три варіанти бізнес-ланчів за ціною від 45 до 60 гривень. Порції помірні, втім страви вишукані, в дусі основного меню закладу.

Пропозиція 1: цибулевий суп, млинці з куркою та грибами. Вартість – 45 гривень.

Пропозиція 2: Грибний суп-крем, куряча відбивна з картоплею фрі. Вартість – 55 гривень.

Пропозиція 3: Гороховий крем-суп з беконом фрі, спагеті з грибами та куркою у соусі песто. Вартість – 60 гривень.

Напої до бізнес-ланчу не входять.

Піццерія "Корзо,10"

У демократичному закладі для любителів піцци та пива щодня готують новий набір страв для комплексних обідів. Ціна – фіксована, 26 гривень. До складу бізнес-ланчу входить перша страва, основна страва, гарнір та компот.

Перша страва: курячий бульйон.

Друга страва: картопляне пюре з відбивною.

Узвар або компот.

Вікторія Рижова, спеціально для Varosh.com.ua

Фото: Віктор Дьомін

0 #