Місця

Дядя Яша: найсвіжіші устриці, мідії, креветки та риба

29 Грудня 2015 3 581

Нещодавно на Закарпатті з'явився кейтерінг-сервіс, який пропонує не лише морепродукти, а й готові страви з них. Доставки здійснюються по всій території області. Ми поспілкувалися з власниками, аби дізнатися більше про нову пропозицію на ринку. Далі – пряма мова.


Взагалі наш фуд-проект стартував з обговорення між друзями стану ринку швидкого харчування на Закарпатті. Ми та наші друзі багато подорожуємо за кордоном та Україною, куштуємо різні страви та напої. В якийсь момент ми зрозуміли, що досить згадувати, що смачного ми їли у різних куточках світу і вже час запропонувати якісну, здорову та доступну альтернативу у себе вдома. Так з’явився "Дядя Яша".


Почати вирішили з виступів на фестивалях та кейтерінг-івентах. Також завдяки сучасним системам логістики і зручним інструментам соціальних мереж – плануємо пряму реалізацію свіжих продуктів. Придбати все можна на нашій офіційній сторінці.

Вибір страв з морепродуктів та риби у нас надзвичайно широкий. Від лаконічних та простих до екзотичних західноєвропейських і досить цікавих у приготуванні рецептів. Наприклад, раціон середньостатистичного японця складається на 40% з морепродуктів, і вченими доведено, що саме це є головним фактором їхнього довголіття. Високий рівень нутріентів та вміст корисних жирів підвищує імунітет, а як наслідок, і подовжує життя. Тому сподіваємося, що і для закарпатців це стане оптимальним варіантом смачного і корисного доповнення щоденного раціону харчування.

Що ж до справи, то прогнози в нас досить оптимістичні, адже за час виступу на "Вопак WINE FOOD FEST" ми повністю реалізували наші запаси протягом одного фестивального дня, хоча розраховували на два. На нашу думку, це зумовлено унікальністю нашої пропозиції, а також тим фактором, що страви дуже смакували людям, що дотримуються посту.

Varosh


Фото: Валентин Кузан

0 #