Життя

Chili Pizza: чотири кухні в одному закладі

5 Жовтня 2015 5 310

10 років існування ресторану – чималий термін. Що ж до Chili Pizza, то це не лише заклад, який зумів вистояти протягом стількох років, а й постійно вдосконалюється. Мережа сьогодні нараховує 3 ресторани в Ужгороді, два – у Києві та три – у Хмельницькому.

Усі заклади поєднані спільною тематикою, інтер’єром та кухнею. У меню ресторану гармонійно співіснують чотири абсолютно різні кухні: італійська, мексиканська, японська та європейська.

– При формуванні меню ми покладаємося, звісно, і на власні вподобання, але найвагомішими для нас є смаки та побажання відвідувачів. Ми починали лише з піци. Зараз у нас можна скуштувати страви японської, мексиканської, європейської та італійської кухонь. На кожній – у нас окремий спеціаліст, який добре знає свою роботу. Тому усі наші страви смачні і продукти ми використовуємо лише високої якості, – каже власник закладу.

За роки існування значною мірою змінився інтер’єр. Щороку заклади вдосконалюються. Кожні півроку оновлюється меню, яке спершу напрацьовується з шеф-кухарями у київському закладі, а вже потім впроваджується в Ужгороді. До речі, вже незабаром слід чекати на нові страви від Chili Pizza.

– Наша основна родзинка – це піца, яку ми виготовляємо за італійською технологією. Ми не використовуємо скалок, а усе робимо руками. Рецепт, за яким готуємо, нам передав італієць, який приїздив до нас. Він неодноразовий переможець конкурсів, а професію перейняв від батька та діда. Мій батько, до речі, теж був шеф-кухарем. Він перемагав у конкурсах в Італії, Фінляндії, Франції. Хоча я цілеспрямовоно не наслідував його професії. Якось випадково так склалося, що обрав саме ресторанну справу. А от мій син вчиться на шеф-кухаря, – каже власник закладу.

У меню Chili Pizza ви знайдете: 28 найменувань піци на найрізноманітніший смак, а також 7 видів соусів до неї; роли, суші, салати, супи та другі страви японської кухні; лаваші, такос, бурітос, касаділіас та м’ясні страви мексиканської кухні; салати, гарячі закуски, супи, гарніри, гриль-меню, пасти та м’ясні страви європейської та італійської кухонь, а також понад 10 видів американських бургерів.

– Наші ресторани – це місце, де друзі відвідують друзів. Наш персонал привітний, добре навчений, ми часто проводимо для них різноманітні тренінги. Стараємося, аби обслуговування було на дуже високому рівні. Що ж до наших цін, то вони народні. Смачно попоїсти тут можуть і студенти, і родини, і заможні люди, – розповідають у Chili Pizza.

Контакти:

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #