Культура

Waves of Warm: новий музичний проект трьох діджеїв

8 Серпня 2016 2 633

Waves of Warm – хвилі теплого звучання нового та прогресуючого проекту трьох ужгородців, учасниками якого є Андрій Кос (Jaco), Станіслав Гребенець (Fallen Fox) та Євгеній Футорняк (listopad), які вносять в молодіжні маси приємні ритми та рухи під різнобарвну музичну стилістику.

– Розкажіть, чия була ідея створення проекту, звідки назва?

Стас: З самого початку ідеї працювати разом у нас не було. Проводячи з Jaco (Андрій Кос) багато часу, ми вирішили зробити звичайну вечірку, на всім нам знайомій тутешній локації "Olivye", де з нами грав наш товариш Влад Shira, а сама ж вечірка мала назву New Flame. Ми помітили, що публіці подобається матеріал, а тому ми вирішили не зупинятися та продовжити спільну роботу.

Основна ідея створення вечірок під назвою "Waves of Warm" належала безпосередньо Андрію, і в ході розмов та роздумів до нас приєднався третій учасник проекту Євгеній Футорняк, він же listopad. Цим складом ми відіграли вже чотири вечірки, остання з яких зібрала понад 350 містян.

– Як ви визначили для себе свій стиль в музиці, кого вважаєте своїм музичним покровителем?

Стас: Я виділив для себе напрям хаус, а музичним кумирами вважаю українців Cepasa та Quarkmonk. Із закордонних – Nina Kraviz, Nicolas Jaar, Chet Faker.

Женя: Що ж до мене, то я досі не визначився в своїй стилістиці, не обрав напрям, який мені найбільше імпонує, тому експериментую. Починав я з house та jazz house, а зараз дійшов до midtempo, glitch. Захоплююся творчістю Nicolas Jaar, Chet Faker та SACHI.

Андрій: Я думаю, що на це питання може відповісти публіка, адже враховуючи мій досвід, можу сказати, що проявляю себе як прихильник r&b, disco house, new disco, techno house. Напевно, виділяти для себе декількох супутників у музиці буде, як мінімум, не справедливо щодо інших музикантів, адже еволюція музичної творчості не стоїть на місті, так само, як і мої вподобання.

– Чим будете радувати найближчим часом та чого варто очікувати прихильникам вашого проекту?

Стас: Є величезне бажання зробити вечірки більшими, розширити аудиторію, шукати нові локації та вдихати життя в наше місто. Хочеться порадувати людей свіжою музикою, можливо навіть такою, яку вони ще не чули.

Андрій: Нове! Не схоже ні на що. Нове та свіже.

– Поділіться враженнями від вечірки на даху, можливо є в планах підкорювати ще незвичні локації в нашому місті?

Вечірка виявилася дуже атмосферною, наповненою шаленою енергетикою та повітрям, яке доносило сміх та літні розмови. Після себе залишила величезний приємний післясмак, усвідомлення того, що ми всі готові до чогось нового, звершень, еволюції в музиці та розвитку культури взагалі.

Звичайно, що в нас вже є ідеї щодо нових місць для проведення вечірок, вони будуть не менш цікаві та відкриті, ніж остання, але нехай це залишиться невеликою інтригою для наших слухачів.

Даніелла Ігнатьо, Varosh

Фото: Роберт Довганич

0 #