Культура

Круглий звук: Audio_Video_Disco

15 Травня 2013 3 053

Вечірка Audio_Video_Disco від "Круглого звуку" відбудеться 17 травня у Нічному клубі "Фантом" в Ужгороді.

Захід спрямований на популяризацію платівок як носіїв інформації та настрою людей.

– На мою думку, коли ви кладете голку на доріжку платівки щось змінюється у світі. Ви чуєте музику зовсім інакше ніж зазвичай, вона має якусь вагу, а сам диск крутиться як колесо – найважливіший винахід людства. Для кожного учасника заходу я зробив відео-промо з якого можна зрозуміти, хто, яку музику буде грати і що собою представляє людина взагалі, – каже організатор вечірки Олексій Уманський.

Безпосередньо дві з відеоробіт були зняті за останні два тижня на вечірках в Ужгороді. Зокрема на MCA DAY від Chicarrones Shator та святкуванні 4-ої річниці промогрупи UTC. Окрім того, цього разу кожен, хто прийде на вечірку зможе поставити свою платівку. Для цього буде час до 22:00 години.

– Серед лайнапу є Vibes, який розпочав грати пласти на публіці саме з першого "Круглого звуку". Kool D – вже визаний майстер ритмів, але на пластах буде грати вперше, круто, що він теж погодився спробувати себе у цьому проекті. Тудор має цікаву колекцію, якою треба ділитись, щоб вона просто в коробках не стояла. Neutrino – один з небагатьох, хто має дві вертушки вдома і може практикуватись в повну силу. Niobium має славу людини, яка "мочить" і мені дуже цікаво було б побувати на його вініловому сеті і потанцювати під нього. У мене буде дуже різносторонній музон, бо розпочну з тріп-хопу, а куди дійду, ніхто не знає, – розповідає Олексій.

Не варто забувати і про основну ідею вечірки Audio_Video_Disco – створити відеоряди для сетів. У кожного він буде особливим.

– Також поділюсь інформацією щодо співпраці з фотографами з творчої організації Smile Studio. Ці хлопці вразили мене своїми роботами – раніше я нічого подібного не бачив. Вони зроблять унікальну фотосесію, в якій візьмуть участь гості вечірки, – каже Олексій.

Окрім усього, у п’ятницю в Ужгороді проведуть Night Ride. Кожен, хто буде мати фірмовий значок від цього заходу може заходити на вечірку за 20 грнивень.

Varosh.com.ua

0 #