Культура

“Крим – це Україна”: закарпатці готові допомогти мешканцям півострову

16 Березня 2014 3 682

15 березня ILKO Gallery в Ужгороді провели громадську акцію, головна мета якої згуртувати небайдужих у допомозі кримчанам.

– До запропонованої Акції на підтримку жителів Криму долучається все більше людей, тому ми називаємо її вже відкритою громадською ініціативою на підтримку жителів АР Крим "Крим – це Україна". Однією з основних цілей є створення Координаційного органу в Закарпатській області для допомоги особам, які покидають Крим і шукають безпечного місця для себе і своїх родин, – кажуть у Комітеті медичної допомоги, який взявся за організацію заходу.

Протягом 3-х годин присутні обговорювали шляхи вирішення проблеми. Слово брали науковці, експерти, громадські діячі, правозахисники та представники інших регіонів України, зокрема, Криму.

Найголовніше, що може зробити кожен – це бути небайдужим. Утім, якщо ви хочете активно долучитися до прийому кримчан у свої домівки або дачі, а можливо й запропонувати іншу допомогу – телефонуйте за номерами +38 (0312) 61 62 36 або +38 (098) 976 69 29 та пишіть пропозиції на електронну скриньку camzua@gmail.com або заповніть анкету тут.

В акції також взяли участь і культурні діячі Закарпаття: гурт "Гудаки Village Band", Камерний хор "Cantus", Студія сучасного танцю "Бліц".

Якщо ви пропустили зустріч, але хочете побачити, як усе відбувалося, дивіться запис відео.

Більше фото у галереї.

Varosh

Фото: Олександр Смутко

0 #