Культура

Бумбокс і ВВ стануть головними зірками на Мукачево скликає друзів 2013

15 Липня 2013 6 938

Окрім них, як стало відомо нам, на сцені виступлять також відомі закарпатські гурти – Рокаш, Триста8ісім.

Остаточний список виконавців, які виступлять 28 серпня в Мукачеві, ще формується і загалом складатиметься з 5-7 гуртів, переважно рок-спрямування.

Перемовини з хедлайнерами розпочалися з початку року і остаточно завершилися минулого тижня підтвердженням відповідних зобов’язань.

Організатори зауважують, що українські виконавці на фестивалі – це принциповий момент. Саме тому минулого року хедлайнером був Океан Ельзи, а в попередні роки – Скрябін, Ані Лорак та інші.

До слова, зовсім нещодавно Бумбокс завершив роботу над новим альбомом, який називатиметься Термінал Б, і складатиметься з 11 композицій. Презентують альбом хлопці у вересні, і з 26 числа цього місяця відправляться у тур країною. Першим містом,куди вони завітають, будуть Чернівці. Не виключено, що дещо з нового матеріалу мукачівці та гості концерту почують одними з першим в країні.

Що ж до ВВ, то влітку в Олега Скрипки з хлопцями дуже напружений графік – фестивалі за фестивалями. І виступ в Мукачеві стане апогеєм літнього творчого куражу ВВ.

Varosh.com.ua

0 #