Культура

7 особливих місць та ідей для романтичного побачення

24 Липня 2013 27 109

Мабуть, найцікавіша частина історії, яку ми взялися писати разом зі студією елегантних свят "Родзинка".

А все тому, що складається вона з 7 окремих реальних історій романтичних побачень, мода на які, схоже, повертається.

Принаймні, на Закарпатті точно. У цьому переконує засновниця "Родзинки" Олена Ярема під враженнями останнього з побачень, яке відбулося буквально днями на березі Ужа.

З нього і почнемо.

Берег річки Уж

– Я давно думала влаштувати чоловікові сюрприз на 10-річчя нашого весілля, але нещодавно ми повернулися з відпочинку за кордоном, я забігалася і згадала про свій задум тільки в переддень…, – розповіла нам Оксана, як усе починалося для неї та її чоловіка.

– Майже вночі минулого четверга мені в одній із соцмереж написала дівчина Оксана з проханням допомогти організувати сюрприз для чоловіка на п’ятницю, тобто на завтра. Ключове прохання – аби місцем для романтичної вечері був берег річки. До 6 ранку мені не давали заснути думки, як це може виглядати. Весілля за тиждень "Родзинка" вже організовувала, а ось тепер маємо ще один власний рекорд – романтичне побачення за добу, – розповіла нам Олена Ярема, як усе починалося для неї.

– Я не очікувала, що свідками нашого побачення стане така велика кількість людей, – каже Оксана, – але з самого початку наполягала на березі річки в межах міста. Навіть не можу згадати, звідки я запозичила цю ідею.

– Головна складність полягала у тому, що ми ніяк не могли почати оформлення місця для романтичного побачення, так як відпочиваючі не хотіли входити в наше становище і крутилися саме там, де ми запланували вечерю. Дітей довелося вмовляти не бігати біля свічок, веселу та співочу компанію знайти інше місце для "вечірнього пива". Потішили люди на Набережній, які зупинялися, аби подивитися за дійством, – переповідає усе Олена.

– Мій чоловік ні про що не здогадувався, ми просто йшли повечеряти. Коли він усе це побачив, то був просто шокований, і досі повторює мені, що не міг навіть подумати, що я здатна організувати таке, – щасливо розповіла нам Оксана про враження від побачення.

– Це була ідея саме дружини, хоча перехожі подумали, насамперед, що це справа рук чоловіка. Та якщо він заслужив на таке побачення від дружини, то це свідчить багато про що, – зауважує Олена.

Сад

Саме цей розташований не десь далеко за містом у гірському селі, хоча знайти його, або подібний, зізнається Олена, в Ужгороді було дуже непросто.

– Знайти ресторан із садочком – важко. Замість них, зазвичай, облаштовують тераси, басейни та інші розважальні елементи. Але нам це вдалося. Більше того, у нашому саду, крім деревцят, зеленої трави були ще і зайці, курочки та дерев’яна драбина, тобто усе, що нам треба було для романтичної вечері в кантрі стилі.

Ця романтична вечеря стала подарунком від студії елегантних свят "Родзинка" парі, яка перемогла у флеш-мобі "Найдовший поцілунок". А було це восени, а точніше у жовтні.

– Тому ми заздалегідь принесли і UFO, але через емоції та враження, які нас усіх зігрівали, ми навіть не скористалися ним.

Ресторан, як кінцеве місце зустрічі в романтичному квесті

Перш ніж зустрітися у ресторані кожен з героїв вирушив у символічну навколосвітню подорож – усе локалізувалося начебто й Ужгородом, але місцями, які пов’язували це місто з іншими куточками світу.

– Словом, вечерю ми виграли, дякуючи конкурсу "Фото з родзинкою". Ми не очікували на щось екстранеординарне. Але як тільки вечір почався, ми зрозуміли, що буде весело! Для кожного з нас був створений цікавий квест з підказками. Пересуваючись містом, ми водночас відвідували різні країни світу, – розповідає Віта.

– Підказками були кафе та магазини з відповідними назвами – "Мілан", "Венеція", "Токіо" та інші. У ресторані, де зустрілися закохані, були підготовлені фото з тих місць, де вони нібито побували протягом дня, – ділиться креативною ідеєю побачення Олена Ярема.

Як зауважує Олена, при підготовці цього романтичного побачення вони у "Родзинці" вирішили відійти від класичних традицій в декоруванні та використали.. гарбузи:

– Вони слугували і просто декоративним елементом, і підставками під фото. А у самому ресторані ми обрали найромантичніший куточок, де наша пара могла повністю поринути в романтику.

Олена наголошує, що їжа та напої були підібрані теж з тих міст та країнах, в яких встигла "побувати" пара.

– Все було дуже старанно організовано, агенція продумала кожну дрібницю. Ми гарно провели час і хочемо ще таких пригод, – констатує Віта.

Вечеря за містом на тлі заходу сонця

Це була перша романтична вечеря від «Родзинки». Привід – 5-річчя спільного сімейного життя. Локація – Ужгородський кар’єр.

– Я звернулася у "Родзинку", аби нам організували щось особливе та незабутнє. Олена розпитала мене про наші з чоловіком інтереси, цінності, захоплення, і взяла все на себе. Відтак, сюрприз для чоловіка, одночасно став сюрпризом і для мене.

– За три дні до дати проведення, ми кожного вечора робили собі "романтичний" виїзд, щоб визначити, коли заходить сонце, – розповідає Олена Ярема. Але не це було найбільш екстремальним, а підготовка самої території, адже кар’єр – популярне місце серед ужгородців, у тому числі… ромів. – Ми були готові до усього, навіть до моменту, що і в день нашої вечері комусь захочеться відпочити. Також страшенно переживали, щоб роми не бродили навкруги, але цього вдалося уникнути. Навіть ті, що йшли в нашу сторону, якось із розумінням, на диво, віднеслися до нашого дійства і з зацікавленням оминали нас. 

Під час підготовки, додає Олена, також встигли познайомитися з німецькими туристами та покосити траву на галявині, щоб вона була навкруги, ніби як ширма.

– Пару ми привезли хвилина в хвилину, як почало сідати сонце і це було просто "вау". Тим більше, що чоловік замовниці навіть поняття не мав, куди вони їдуть. Ми ж споглядали за усім з засади, разом з закоханими милуючись заходом сонця та грою саксофоніста.

– Це побачення було 2 роки тому. Відтоді нічого яскравішого у нашому житті, окрім народження дитини, не було, – зізнається Тетяна.

– Я їхав на звичайний пікнік, а вийшла незабутня романтична вечеря. Так, я був приємно вражений, навіть шокований, – розповів нам її чоловік.

Рокарій – подалі від людських очей

Це було в Ужгороді за дуже дивної та мінливої, як деякі жінки погоди. Але як це часто трапляється з слабкою статтю, все закінчилося дуже вдало для обох – і для нього, і для неї.

Романтичною вечерею дівчина вирішила привітати чоловіка з днем народження, і звернулася до студії елегантних свят "Родзинка".

– Чоловіка мого подарунками не здивуєш, тому я вирішили подарувати йому романтичну вечерю. Відразу замислила, що це буде не в ресторані чи кафе, а саме на природі, – розповідає Аня.

– У день проведення разів 5 змінювалася погода, і було важко визначитись з місцем, так як було два варіанти – для сонячної та для дощової погоди. Спершу ми розпочали приготування в одному місці, адже був буревій, але потім вирішили ризикнути, і за годину до побачення організували усе в іншому, – пригадує Олена.

– Усе робилося в надзвичайному темпі. Через брак місця ми натикалися одне на одного не раз і були щасливі, що жоден з нас не опинився, випадково, в озерці, через яке ми і стрибали, і оминали як тільки могли, – пригадує Олена.

– Усе було просто чудово, чоловік був неймовірно вражений, навіть шокований. Та і я також, хоча сама все замислила. Дівчата молодці. Цього року знову до них звернуся,аби допомогли мені оригінально привітати чоловіка вже з 30-річчям, – каже Аня.

Романтична вечеря біля водойми

То була тераса одного із закладів Ужгорода. День – середа. Дружина вирішила зробити подарунок чоловікові на річницю весілля, і неймовірно переживала, бо чоловік не любить особисті речі видавати на показ.

– Ми запропонували одну із терас – затишне місце з гарним водоспадом. Перевірили напередодні за кавою, чи не людно тут в будні. У вівторок було ні, а ось у середу, в день вечері, дуже людно. Мало того, коли відвідувачі побачили, що планується якесь дійство, то навіть ті, хто вже попросив розрахунок, вирішили зачекати і продовжували замовляти далі. А коли запалало серце і винесли святковий торт, відвідувачі закладу аплодували, деякі навіть стоячи, – розповіла Олена.

– Я хотіла зробити щось таке, чого не було досі. Все так і вийшло – вечір був просто незабутнім. Вже, до речі, два роки минуло з того дня, але чоловік й досі згадує. Звісно, я дуже хвилювалася, бо для мене це також було уперше. Тому я повністю довірилася Олені, бо ж ми ще й давно знайомі. Вона допомогла мені у всіх дрібницях. У підсумку, був приголомшений не лише чоловік, а і я також, бо багатьох дрібниць я не знала. Салюти, торт, квіти – усе це було абсолютним сюрпризом. До речі, продовження вечора у нас також було казкове, дякуючи порадам «Родзинки», – каже Мар’яна.

Пельменна

Усе почалося з жарту. Тоді він переріс у виклик для команди "Родзинки", мовляв, як це ми не зможемо влаштувати справді романтичну вечерю у пельменній. Тим паче, у День Святого Валентина.

Як розповідає Олена, пару шукали всім інтернетом: фото з поцілунком закоханих поширювали у соцмережах до тих пір, доки не знайшли їх – Сашу та Івету.

– Усе почалося з конкурсу на найдовший поцілунок від "Родзинки". Ми довго вагалися, чи йти туди, але зрештою вирішили спробувати. Ми зайняли лише друге місце, але дуже сподобалися команді Олени і вони нас знайшли. Приїхали за нами у Чоп, привезли до Ужгорода, – пригадує Іветта.

– Ми обрали пельменну з гарним розписом на стіні, який, за рахунок додаткового освітлення, дивився надзвичайно казково. Ми також подбали, аби у закладі того вечора грала улюблена музика пари. Приємним сюрпризом для них став торт у вигляді карти тих місць, де вони планували побувати. Так як на таких проектах ми завжди до самого кінця, то той День усіх закоханих ми з колегами провели на… кухні, між робочими стелажами та холодильниками. Зате у нас було трішки вина та сиру, і ми теж символічно відмітили це свято.

– Це було казково. День Валентина, романтична вечеря, свічки. Важко передати словами. Перед вечерею ми заповнили анкету, у якій вказали улюблені страви та музику, і на вечері усе було саме так. Навіть, начинка у торті, – каже Іветта.


Ось такою вийшла наша історія. Що не кажіть, а трошки більше романтики не завадить кожному з нас у житті, хіба ні?

Тому ось вам контакти "Родзинки":

Ужгород, пл. Жупанатська, 5

info@izuminka.uz.ua,

+38 099 077 10 84

+38 096 463 36 61


Varosh.com.ua

Фото люб’язно надані студією елегантних свят "Родзинка"

0 #